Diabetes
Eliksir
Maski
Eliksir

Избрани производи

VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST -  Крем за сите типови кожа 50мл - Брза ефикасност

VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST - Крем за сите типови кожа 50мл - Брза ефикасност

VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST -  Крем за сите типови кожа 50млВидливо ги намалува брчките..

2,330ДЕН. 2,850ДЕН.

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L со маска

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L со маска

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L 99.5% чист кислород под притисок .Обезбедува приближно 100..

1,450ДЕН.

Multi Sanostol -  Мултивитамински сируп без шеќер за деца 230мл

Multi Sanostol - Мултивитамински сируп без шеќер за деца 230мл

Multi Sanostol мултивитамински сируп без шеќер за деца 230ml.Саностол сируп без додаток на шеќер пре..

495ДЕН. 620ДЕН.

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчињаТрослојна хируршка маска , метална лента за делот на нос..

300ДЕН.

Маска KN95 - за еднократна употреба

Маска KN95 - за еднократна употреба

Трослојна маска за заштита, со слој на филтрација -Филтрирање на прашина и загадувачи во воздухот, Б..

60ДЕН.

Маска KN95 Црна - за еднократна употреба

Маска KN95 Црна - за еднократна употреба

Трослојна маска за заштита, со слој на филтрација -Филтрирање на прашина и загадувачи во воздухот, Б..

70ДЕН.

PULS OXIMETAR -  Апарат за мерење кислородна сатурација

PULS OXIMETAR - Апарат за мерење кислородна сатурација

PULS OXIMETAR -  Апарат за мерење кислородна сатурација ..

1,150ДЕН.

Топломер Bo Hui - безконтактен

Топломер Bo Hui - безконтактен

Топломер Bo Hui - безконтактен ..

995ДЕН.