Бебешка козметика

Mustela Cicastela крем за зацелување 40мл

Mustela Cicastela крем за зацелување 40мл

Mustela Cicastela крем за зацелување 40 ml. Овозможува ефикасна регенерација, долготрајна хидратациј..

515ДЕН.

Mustela HYDRA BEBE крем за лице

Mustela HYDRA BEBE крем за лице

Mustela HYDRA BEBE крем за лице 40ml.Нова формулација збогатена со природна Mustela патентирана акти..

390ДЕН.

Mustela HYDRA BEBE млеко за тело 300ml.

Mustela HYDRA BEBE млеко за тело 300ml.

Mustela HYDRA BEBE млеко за тело 300ml.Нова формулација збогатена со природна Mustela патентирана ак..

620ДЕН.

Mustela MULTY-SENSORY купка 200мл

Mustela MULTY-SENSORY купка 200мл

Mustela MULTY-SENSORY купка  200ml.Специјално наменета за бањање уште од првиот ден.Свилена пен..

365ДЕН.

Mustela PHYSIOBEBE - мицеларна вода за бебе 300ml

Mustela PHYSIOBEBE - мицеларна вода за бебе 300ml

Mustela PHYSIOBEBE - мицеларна вода за бебе 300mlМицеларна вода за бебе и деца .Се користи за лице к..

480ДЕН.

Mustela serum - за корекција на стрии 45 мл

Mustela serum - за корекција на стрии 45 мл

Mustela serum - за корекција на стрии 45 млСпецијално формулиран за третирање на постоечките стрии к..

1,215ДЕН.

Mustela SPF 50+ крем за заштита од сонце 40мл

Mustela SPF 50+ крем за заштита од сонце 40мл

MUSTELA SPF 50+ крем  40ml.Високо ефикасна заштита од сонце , специјално формулирана да ја зашт..

640ДЕН.

Mustela SPF 50+ млеко 100мл

Mustela SPF 50+ млеко 100мл

MUSTELA SPF 50+ млеко 100ml.Високо ефикасна заштита од сонце , специјално формулирана да ја заштити ..

990ДЕН.

Mustela STELATOPIA емолиентен балсам 200мл.

Mustela STELATOPIA емолиентен балсам 200мл.

Mustela STELATOPIA емолиентен балсам 200мл.Се употребува за многу сува кожа на лице , за сува кожа с..

990ДЕН.

Mustela STELATOPIA емолиентен крем 200мл

Mustela STELATOPIA емолиентен крем 200мл

Mustela STELATOPIA емолиентен крем 200млЗа многу сува кожа на лице и тело, склона кон егземи кај нов..

885ДЕН.

Mustela STELATOPIA емолиентен крем за лице 40ml

Mustela STELATOPIA емолиентен крем за лице 40ml

Mustela STELATOPIA емолиентен крем за лице 40ml.Се употребува за многу сува кожа на лице , за сува к..

570ДЕН.

Mustela STELATOPIA масло за бањање

Mustela STELATOPIA масло за бањање

Mustela STELATOPIA масло за бањање 200ml.Се употребува за многу сува кожа на лице и тело,за сува кож..

890ДЕН.

Mustela гел за бањање 500мл

Mustela гел за бањање 500мл

Mustela гел за бањање 500ml.Гел за капење за коса и тело. Нежно ја чисти косата и кожата на бебињата..

670ДЕН.

Mustela гел за бањање 750мл

Mustela гел за бањање 750мл

Mustela гел за бањање 750ml.Гел за капење за коса и тело. Нежно ја чисти косата и кожата на бебињата..

830ДЕН.

Mustela заштитен витамински крем 100ml

Mustela заштитен витамински крем 100ml

Mustela заштитен витамински крем 100ml.Комплетна нега на кожата за пеленското подрачје. Секојдневно ..

410ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 64 (5 страна/и)