Против болка

Препарати против болка, спреј за грло,таблети и капсули за ублажување на болката.

Маст за хемороиди, креми за мускулна болка.


Allga san - Тоник против болка за масажа 100мл

Allga san - Тоник против болка за масажа 100мл

Allga san - Тоник против болка за масажа 100млAllga San тоникот за масажа е природен производ со еди..

190ДЕН.

Allga San akut Genu- Специјална маст за колено 50мл

Allga San akut Genu- Специјална маст за колено 50мл

Allga San akut Genu- Специјална маст за колено 50млОпуштете ги Вашите колена и зглобови со специјалн..

260ДЕН.

Allga San akut Spasmus- Специјална маст за ладење за масажа 100мл

Allga San akut Spasmus- Специјална маст за ладење за масажа 100мл

Allga San akut Spasmus- Специјална маст за масажа 100млAllga San акут Спазмус претставува специјална..

315ДЕН.

Allga san Mobil Arnika Gel - Гел za разладување 100мл

Allga san Mobil Arnika Gel - Гел za разладување 100мл

Allga san Mobil Arnika Gel - Гел za разладување против болка за масажа 100млAllga San арника гелот п..

255ДЕН.

Allga san Mobil Creme - Загревачки регенеративен крем против воспаление и болка 50мл

Allga san Mobil Creme - Загревачки регенеративен крем против воспаление и болка 50мл

Allga san Mobil Creme - Загревачки регенеративен крем против воспаление и болка 50млСпецијална козме..

255ДЕН.

Allga san Mobil Gel - Гел против болка за масажа 100мл

Allga san Mobil Gel - Гел против болка за масажа 100мл

Allga san Mobil Gel - Гел против болка за масажа 100млAllga San Мобилгел за масажа е природен произв..

235ДЕН.

Allga san Mobil Intensiv - Интензивен Гел  против болка за масажа 100мл

Allga san Mobil Intensiv - Интензивен Гел против болка за масажа 100мл

Allga san Mobil Intensiv - Интензивен Гел  против болка за масажа 100млAllga San Мобилгел за ма..

290ДЕН.

OTO PERFECT AQUA ACIDA Spray - Спреј раствор за уво 30мл

OTO PERFECT AQUA ACIDA Spray - Спреј раствор за уво 30мл

Oto Perfect aqua acida спреј раствор за уво.Oto aqua acida е спреј раствор за уво кој содржи ацетатн..

350ДЕН.

Benalgin таблети за возрасни

Benalgin таблети за возрасни

Benalgin таблети за возрасни,20 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството..

60ДЕН.

Blok max  гел за болки

Blok max гел за болки

Blok max  гел за болки 50g.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризи..

195ДЕН.

Blok MAX Duo 400mg таблети за возрасни

Blok MAX Duo 400mg таблети за возрасни

Blok MAX Rapid 400mg таблети за возрасни, 10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте ..

150ДЕН.

Blok max forte 400mg таблети за возрасни

Blok max forte 400mg таблети за возрасни

Blok max forte 400mg таблети  за возрасни, 10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочи..

130ДЕН.

Blok MAX Rapid 400mg таблети за возрасни

Blok MAX Rapid 400mg таблети за возрасни

Blok MAX Rapid 400mg таблети за возрасни, 10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте ..

150ДЕН.

Blok max сируп за деца

Blok max сируп за деца

Blok max сируп за деца 100ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот..

140ДЕН.

Caffetin таблети за возрасни

Caffetin таблети за возрасни

Caffetin таблети за возрасни,12 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството..

70ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 36 (3 страна/и)