Дентална програма

Подобри го барањето


Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 011

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 011

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 011CURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна кон..

435ДЕН.

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 06

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 06

Curaprox CPS PrimeCURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна контрола над забниот плак од ..

435ДЕН.

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 07

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 07

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 07CURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна конт..

435ДЕН.

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 08

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 08

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 08CURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна конт..

435ДЕН.

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 09

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 09

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 09CURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна конт..

435ДЕН.

Curaprox DF - Забен конец DF 834 50м

Curaprox DF - Забен конец DF 834 50м

Curaprox DF - Забен конец DF 834 50мОбложен со восок и вкус на ментол. Идеално навлегува помеѓу конт..

310ДЕН.

Curaprox DF - Тефлонска трака 35м

Curaprox DF - Тефлонска трака 35м

Curaprox DF - Тефлонска трака - за чистење на просторот меѓу забите 35мИновативна забна трака од теф..

340ДЕН.

Curaprox PERIOPLUS+ PROTECT - Течност за испирање на уста 200мл

Curaprox PERIOPLUS+ PROTECT - Течност за испирање на уста 200мл

Течност за испирање на уста за краткотрајна употреба (до 3 недели).Активни состојки:  &nbs..

520ДЕН.

Curaprox PERIOPLUS+ SUPPORT - Паста за заби (75 ml) за краткотрајна употреба

Curaprox PERIOPLUS+ SUPPORT - Паста за заби (75 ml) за краткотрајна употреба

Паста за заби (75 ml) за краткотрајна употреба (до 4 недели).Активни состојки:    Хло..

460ДЕН.

Curaprox PeroiPLUS Focus gel - Гел за непца 10мл

Curaprox PeroiPLUS Focus gel - Гел за непца 10мл

Идеален за локална терапија при воспаление на непцата.Концентрација на хлорхексидин: 0,5%. Содржи хи..

260ДЕН.

Curaprox Set BE YOU -  Candy Lover

Curaprox Set BE YOU - Candy Lover

Содржи микрогранули за нежно избелување на забите.Почувствувајте го вкусот на прекрасната слатка луб..

880ДЕН.

Curaprox Set BE YOU -  Daydreamer

Curaprox Set BE YOU - Daydreamer

Содржи микрогранули за нежно избелување на забите.Паста за заби која ги буди сите сонувачи со вкусот..

880ДЕН.

Curaprox Set BE YOU -  Pure Happines

Curaprox Set BE YOU - Pure Happines

Содржи микрогранули за нежно избелување на забите.Суптилен вкус на праска и кајсија комбинирана со с..

880ДЕН.

Curaprox Set BE YOU -  Rising Star

Curaprox Set BE YOU - Rising Star

Содржи микрогранули за нежно избелување на забите.Сочен грејпфрут во комбинација со бергамот (шпанск..

880ДЕН.

Curasept ADS 205 - Течност за испирање на уста 200мл

Curasept ADS 205 - Течност за испирање на уста 200мл

Curasept ADS (систем против анти обезбојување) миење на устата со флуорид (0,05% / 220 стр / мин) и ..

505ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 163 (11 страна/и)