Четки за возрасни

Четки за возрасни


Подобри го барањето

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING сонична четка за заби ЕЛЕКТРИЧНО ЖОЛТА - СЕТ со ПОДАРОК

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING сонична четка за заби ЕЛЕКТРИЧНО ЖОЛТА - СЕТ со ПОДАРОК

SONIC BLACK WHITENING Сонична четка - СЕТ -  со ПОДАРОК + 2 глави со четка ( Вкупно 4 глави )Ул..

5,999ДЕН.

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби МАСЛЕНО ЦРНА - СЕТ со ПОДАРОК

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби МАСЛЕНО ЦРНА - СЕТ со ПОДАРОК

SONIC BLACK WHITENING Сонична четка - СЕТ -  со ПОДАРОК + 2 глави со четка ( Вкупно 4 глави )Ул..

5,999ДЕН.

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби ПАЦИФИК СИНА - СЕТ со ПОДАРОК

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби ПАЦИФИК СИНА - СЕТ со ПОДАРОК

SONIC BLACK WHITENING Сонична четка - СЕТ -  со ПОДАРОК + 2 глави со четка ( Вкупно 4 глави )Ул..

5,999ДЕН.

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби ШОКИРАЧКИ РОЗОВА - СЕТ со ПОДАРОК

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби ШОКИРАЧКИ РОЗОВА - СЕТ со ПОДАРОК

SONIC BLACK WHITENING Сонична четка - СЕТ -  со ПОДАРОК + 2 глави со четка ( Вкупно 4 глави )Ул..

5,999ДЕН.

Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET  - Четка за заби - Medium

Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET - Четка за заби - Medium

Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET  - Четка за заби - Medium2X Подлабоко чистењ..

210ДЕН.

Colgate 360 Floss-Tip Bristles  - Четка за заби на батерии - Medium

Colgate 360 Floss-Tip Bristles - Четка за заби на батерии - Medium

Colgate 360 Floss-Tip Bristles  - Четка за заби на батерии - MediumКористи 2 ААА Батерии- Вклуч..

710ДЕН.

Colgate Bamboo Slim-Tip Charcoal - Четка за заби од Бамбус со Јаглен - Soft

Colgate Bamboo Slim-Tip Charcoal - Четка за заби од Бамбус со Јаглен - Soft

Colgate Bamboo Slim-Tip Charcoal - Четка за заби од Бамбус со Јаглен - SoftЧетка за заби од јаглен C..

210ДЕН.

Colgate GUM Invigorate - Четка за заби - Soft

Colgate GUM Invigorate - Четка за заби - Soft

Colgate GUM Invigorate - Четка за заби - SoftМека четка за заби која лесно го опфаќа секој заб и неж..

230ДЕН.

Colgate MaxFresh x2 SET  - Четка за заби - Medium

Colgate MaxFresh x2 SET - Четка за заби - Medium

Colgate MaxFresh x2 SET  - Четка за заби - Medium*Напомена : Бојата на четките секогаш не одгов..

160ДЕН.

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека..

345ДЕН.

Colgate Sensitive pro-Relief   - Четка за заби - Extra soft

Colgate Sensitive pro-Relief - Четка за заби - Extra soft

Colgate Sensitive pro-Relief   - Четка за заби - Extra soft*Напомена : Бојата на четките с..

195ДЕН.

Colgate SlimSoft x2 SET  - Четка за заби - Soft

Colgate SlimSoft x2 SET - Четка за заби - Soft

Colgate SlimSoft x2 SET  - Четка за заби - Soft17 Пати потенки врвови кои навлегуваат во недост..

210ДЕН.

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET  - Четка за заби - Medium

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET - Четка за заби - Medium

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET  - Четка за заби MediumВлакненца со јаглен со разлишна должина&n..

145ДЕН.

Crystal Fresh Toothbrush Natural Ceramics - Четка за заби- мека- за чистење само со вода - зелена

Crystal Fresh Toothbrush Natural Ceramics - Четка за заби- мека- за чистење само со вода - зелена

Crystal Fresh Natural Ceramics -  Четка за заби -мека- со негативни јони и антибактериски ефек..

290ДЕН.

Crystal Fresh Toothbrush Natural Ceramics - Четка за заби- мека- за чистење само со вода - портокалова

Crystal Fresh Toothbrush Natural Ceramics - Четка за заби- мека- за чистење само со вода - портокалова

Crystal Fresh Natural Ceramics -  Четка за заби -мека- со негативни јони и антибактериски ефек..

290ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 50 (4 страна/и)