Орални тушеви

Орални тушеви


WATERPIK CC-01 Complete Care - Орален туш

WATERPIK CC-01 Complete Care - Орален туш

WATERPIK CC-01 Complete Care - Орален туш Waterpik® Complete Care 9.0 е уред кој во себе содржи неко..

12,915ДЕН.

WATERPIK WP 462 - Безжичен орален туш - црн

WATERPIK WP 462 - Безжичен орален туш - црн

WATERPIK WP 462 - Безжичен орален туш - црнСовршен е за простор во Вашата бања, за патувања или за..

5,650ДЕН.

WATERPIK WP 560 White Cordless Advanced - Безжичен орален туш - бел

WATERPIK WP 560 White Cordless Advanced - Безжичен орален туш - бел

WATERPIK WP 560 White Cordless Advanced - Безжичен орален туш - белСовршен е за простор во Вашата ба..

8,900ДЕН.

WATERPIK WP 562 Black Cordless Advanced - Безжичен орален туш - црн

WATERPIK WP 562 Black Cordless Advanced - Безжичен орален туш - црн

WATERPIK WP 560 White Cordless Advanced - Безжичен орален туш - црнСовршен е за простор во Вашата ..

8,900ДЕН.

WATERPIK WP100 ULTRA - Орален туш

WATERPIK WP100 ULTRA - Орален туш

Водениот туш е клинички докажано дека е до 99,9 -процентен поефикасен одстранувач на плак на третира..

6,650ДЕН.

WATERPIK WP450 ULTRA - Орален туш

WATERPIK WP450 ULTRA - Орален туш

Безжичниот иригатор Waterpik Plus WP-450 е самостоен чистач кој го намалува нивото на субвенгивалнит..

5,650ДЕН.

WATERPIK WP660 Waterflosser - Орален туш

WATERPIK WP660 Waterflosser - Орален туш

Предности на производотДокажано во лабораториски тестови за отстранување до 99,9% од плаките од трет..

8,950ДЕН.

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)