Останати производи за дентална хигиена

Останати производи за дентална хигиена.


Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 011

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 011

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 011CURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна кон..

435ДЕН.

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 06

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 06

Curaprox CPS PrimeCURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна контрола над забниот плак од ..

435ДЕН.

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 07

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 07

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 07CURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна конт..

435ДЕН.

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 08

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 08

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 08CURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна конт..

435ДЕН.

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 09

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 09

Curaprox CPS Prime - Интердентална четка 09CURAPROX Prime интерденталните четки нудат комплетна конт..

435ДЕН.

Curaprox DF - Тефлонска трака 35м

Curaprox DF - Тефлонска трака 35м

Curaprox DF - Тефлонска трака - за чистење на просторот меѓу забите 35мИновативна забна трака од теф..

340ДЕН.

JORDAN Floss  Expand - Забен конец 25м

JORDAN Floss Expand - Забен конец 25м

Jordan Expand Floss е идеален за чистење пошироки празнини помеѓу забите.Мулти-нишката со најлонска ..

185ДЕН.

JORDAN Floss  Multi Action - Забен конец 25м

JORDAN Floss Multi Action - Забен конец 25м

JORDAN Floss  Multi Action - Забен конец 25мJordan Expand Floss е идеален за чистење пошироки п..

190ДЕН.

Colgate 360 Floss-Tip Bristles  - Четка за заби на батерии - Medium

Colgate 360 Floss-Tip Bristles - Четка за заби на батерии - Medium

Colgate 360 Floss-Tip Bristles  - Четка за заби на батерии - MediumКористи 2 ААА Батерии- Вклуч..

710ДЕН.

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека..

345ДЕН.

Colgate Total Floss - Конец за заби 25м

Colgate Total Floss - Конец за заби 25м

Colgate Total Floss - Конец за заби 25м..

130ДЕН.

Corega tableti - Крем фиксатор за протеза 40г

Corega tableti - Крем фиксатор за протеза 40г

Corega tableti - Крем фиксатор за протеза 40гОвозможува фиксација на повеќе страни , дополнително го..

280ДЕН.

Corega tableti - Таблети за чистење на протези

Corega tableti - Таблети за чистење на протези

Corega tableti - Таблети за чистење на протези-за 3 минути ги убива 99,9% од бактериите кои го преди..

10ДЕН.

Corega Кутија - Кутија за чување на протеза

Corega Кутија - Кутија за чување на протеза

Corega Кутија - Кутија за чување на протеза..

80ДЕН.

CURAPROX pocket set интердентални четки

CURAPROX pocket set интердентални четки

CURAPROX pocket set интердентални четки...

465ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 47 (4 страна/и)