Пасти за деца

Пасти за деца


JORDAN JUNIOR Pasta - Паста за заби за деца 6-12 години

JORDAN JUNIOR Pasta - Паста за заби за деца 6-12 години

Паста за заби на Jordan Junior  за деца на возраст од 6 до 12 години има нежен вкус на капина, ..

130ДЕН.

JORDAN Pasta - Паста за заби за деца 0-5 години

JORDAN Pasta - Паста за заби за деца 0-5 години

Детска паста за заби за деца на возраст од 0 до 5 години има нежен вкус на малина, содржи 500 ppm фл..

130ДЕН.

WELEDA Calendula Tooth Paste  - Паста за заби 75мл

WELEDA Calendula Tooth Paste - Паста за заби 75мл

WELEDA Calendula Tooth Paste  - Паста за заби 75мл..

260ДЕН.

Elmex Detska -Паста за заби за деца 0-6 години 50мл

Elmex Detska -Паста за заби за деца 0-6 години 50мл

Наменета за деца до 6 години, пастата за заби Elmex обезбедува посебна и нежна грижа за  забите..

205ДЕН.

Elmex Junior -Паста за заби за деца 6-12 години 75мл

Elmex Junior -Паста за заби за деца 6-12 години 75мл

Наменета за деца од 6 до 12 години, пастата за заби Elmex ги чисти забите, одржувајќи ги бели и здра..

260ДЕН.

LACALUT Kids 0-4 години -Паста за заби 50мл

LACALUT Kids 0-4 години -Паста за заби 50мл

За нега и заштита на млечни заби. Ефикасно го отстранува забниот плак и ги штити млечните заби и чув..

150ДЕН.

LACALUT Kids 4-8 години -Паста за заби 50мл

LACALUT Kids 4-8 години -Паста за заби 50мл

Сигурна заштита за млечни и трајни заби, во периодот на смена. Специјалните зрнца за чистење на заби..

130ДЕН.

LACALUT Kids 8+ години -Паста за заби 50мл

LACALUT Kids 8+ години -Паста за заби 50мл

Двојна заштита за новите, трајни заби. Оптимална концентрација на органски и неоргански флуориди кој..

135ДЕН.

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)