СЕТ од дентални производи

СЕТ од дентални производи


Curaprox Set BE YOU -  Candy Lover

Curaprox Set BE YOU - Candy Lover

Содржи микрогранули за нежно избелување на забите.Почувствувајте го вкусот на прекрасната слатка луб..

880ДЕН.

Curaprox Set BE YOU -  Daydreamer

Curaprox Set BE YOU - Daydreamer

Содржи микрогранули за нежно избелување на забите.Паста за заби која ги буди сите сонувачи со вкусот..

880ДЕН.

Curaprox Set BE YOU -  Pure Happines

Curaprox Set BE YOU - Pure Happines

Содржи микрогранули за нежно избелување на забите.Суптилен вкус на праска и кајсија комбинирана со с..

880ДЕН.

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING сонична четка за заби ЕЛЕКТРИЧНО ЖОЛТА - СЕТ со ПОДАРОК

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING сонична четка за заби ЕЛЕКТРИЧНО ЖОЛТА - СЕТ со ПОДАРОК

SONIC BLACK WHITENING Сонична четка - СЕТ -  со ПОДАРОК + 2 глави со четка ( Вкупно 4 глави )Ул..

5,999ДЕН.

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби МАСЛЕНО ЦРНА - СЕТ со ПОДАРОК

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби МАСЛЕНО ЦРНА - СЕТ со ПОДАРОК

SONIC BLACK WHITENING Сонична четка - СЕТ -  со ПОДАРОК + 2 глави со четка ( Вкупно 4 глави )Ул..

5,999ДЕН.

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби ПАЦИФИК СИНА - СЕТ со ПОДАРОК

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби ПАЦИФИК СИНА - СЕТ со ПОДАРОК

SONIC BLACK WHITENING Сонична четка - СЕТ -  со ПОДАРОК + 2 глави со четка ( Вкупно 4 глави )Ул..

5,999ДЕН.

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби ШОКИРАЧКИ РОЗОВА - СЕТ со ПОДАРОК

MEGASMILE SONIC BLACK WHITENING Сонична четка за заби ШОКИРАЧКИ РОЗОВА - СЕТ со ПОДАРОК

SONIC BLACK WHITENING Сонична четка - СЕТ -  со ПОДАРОК + 2 глави со четка ( Вкупно 4 глави )Ул..

5,999ДЕН.

Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET  - Четка за заби - Medium

Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET - Четка за заби - Medium

Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET  - Четка за заби - Medium2X Подлабоко чистењ..

210ДЕН.

Colgate MaxFresh x2 SET  - Четка за заби - Medium

Colgate MaxFresh x2 SET - Четка за заби - Medium

Colgate MaxFresh x2 SET  - Четка за заби - Medium*Напомена : Бојата на четките секогаш не одгов..

160ДЕН.

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Max White  - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Max White - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Max White  - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)  &n..

255ДЕН.

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Plax Cool Mint  - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Plax Cool Mint - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Plax Cool Mint  - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл) &nb..

255ДЕН.

Colgate SlimSoft x2 SET  - Четка за заби - Soft

Colgate SlimSoft x2 SET - Четка за заби - Soft

Colgate SlimSoft x2 SET  - Четка за заби - Soft17 Пати потенки врвови кои навлегуваат во недост..

210ДЕН.

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET  - Четка за заби - Medium

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET - Четка за заби - Medium

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET  - Четка за заби MediumВлакненца со јаглен со разлишна должина&n..

145ДЕН.

CURAPROX  smart ultra soft детска четка за заби

CURAPROX smart ultra soft детска четка за заби

CURAPROX  smart ultra soft детска четка за заби...

290ДЕН.

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки...

710ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 28 (2 страна/и)