Течности за хигиена уста

Течности за хигиена уста.


1 LISTERINE Total Care Mouthwash - Течност за уста 250мл

1 LISTERINE Total Care Mouthwash - Течност за уста 250мл

LISTERINE Total Care Mouthwash - Течност за уста 250мл24 часовна заштита од појава на забен плак и д..

99ДЕН.

Curaprox PERIOPLUS+ PROTECT - Течност за испирање на уста 200мл

Curaprox PERIOPLUS+ PROTECT - Течност за испирање на уста 200мл

Течност за испирање на уста за краткотрајна употреба (до 3 недели).Активни состојки:  &nbs..

545ДЕН.

Elmex Caries Protection -Течност за уста 400мл

Elmex Caries Protection -Течност за уста 400мл

Elmex Caries Protection -Течност за уста 400мл..

330ДЕН.

Elmex Sensitive -Течност за уста за чувствителни заби 400мл

Elmex Sensitive -Течност за уста за чувствителни заби 400мл

Elmex Sensitive -Течност за уста за чувствителни заби 400мл..

330ДЕН.

LACALUT Activ -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT Activ -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

Медицински раствор за секојдневна нега и хигиена на усната празнина и забите со специјална комбинаци..

210ДЕН.

LACALUT Flora -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT Flora -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT flora -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300млLacalut flora раствор за плакн..

240ДЕН.

LACALUT Multi-effect - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Multi-effect - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Multi-effect - Mицеларен раствор за уста 500млСо 6 во 1 иновативна формула која овозможува: ..

217ДЕН.

LACALUT Sensitive - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Sensitive - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Sensitive - Mицеларен раствор за уста 500млЗа одржување хигиена во меѓузабните простори и от..

217ДЕН.

LACALUT Sensitive -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT Sensitive -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT Sensitive -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300млДвојно протективно дејство..

242ДЕН.

LACALUT Tartar Protection - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Tartar Protection - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Tartar Protection - Mицеларен раствор за уста 500млСо антимикробен активен комплекс за подоб..

195ДЕН.

LACALUT White -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT White -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT White -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300млLacalut white, раствор за нега..

240ДЕН.

LACALUT Whitening - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Whitening - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Whitening - Mицеларен раствор за уста 500млГо разложува забниот плак и ги отстранува површин..

195ДЕН.

LISTERINE Advanced White Mouthwash - Течност за уста 250мл

LISTERINE Advanced White Mouthwash - Течност за уста 250мл

LISTERINE Advanced White Mouthwash - Течност за уста 250мл24 часовна заштита од појава на забен плак..

200ДЕН.

LISTERINE Advanced White Mouthwash - Течност за уста 500мл

LISTERINE Advanced White Mouthwash - Течност за уста 500мл

LISTERINE Advanced White Mouthwash - Течност за уста 500мл24 часовна заштита од појава на забен плак..

300ДЕН.

LISTERINE Cool Mint Mouthwash - Течност за уста 500мл

LISTERINE Cool Mint Mouthwash - Течност за уста 500мл

LISTERINE Cool Mint Mouthwash - Течност за уста 500мл24 часовна заштита од појава на забен плак и до..

205ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 27 (2 страна/и)