Четки за возрасни

Четки за возрасни


Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET  - Четка за заби - Medium

Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET - Четка за заби - Medium

Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET  - Четка за заби - Medium2X Подлабоко чистењ..

210ДЕН.

Colgate 360 Floss-Tip Bristles  - Четка за заби на батерии - Medium

Colgate 360 Floss-Tip Bristles - Четка за заби на батерии - Medium

Colgate 360 Floss-Tip Bristles  - Четка за заби на батерии - MediumКористи 2 ААА Батерии- Вклуч..

710ДЕН.

Colgate Bamboo Slim-Tip Charcoal - Четка за заби од Бамбус со Јаглен - Soft

Colgate Bamboo Slim-Tip Charcoal - Четка за заби од Бамбус со Јаглен - Soft

Colgate Bamboo Slim-Tip Charcoal - Четка за заби од Бамбус со Јаглен - SoftЧетка за заби од јаглен C..

210ДЕН.

Colgate GUM Invigorate - Четка за заби - Soft

Colgate GUM Invigorate - Четка за заби - Soft

Colgate GUM Invigorate - Четка за заби - SoftМека четка за заби која лесно го опфаќа секој заб и неж..

230ДЕН.

Colgate MaxFresh x2 SET  - Четка за заби - Medium

Colgate MaxFresh x2 SET - Четка за заби - Medium

Colgate MaxFresh x2 SET  - Четка за заби - Medium*Напомена : Бојата на четките секогаш не одгов..

160ДЕН.

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека..

345ДЕН.

Colgate Sensitive pro-Relief   - Четка за заби - Extra soft

Colgate Sensitive pro-Relief - Четка за заби - Extra soft

Colgate Sensitive pro-Relief   - Четка за заби - Extra soft*Напомена : Бојата на четките с..

195ДЕН.

Colgate SlimSoft x2 SET  - Четка за заби - Soft

Colgate SlimSoft x2 SET - Четка за заби - Soft

Colgate SlimSoft x2 SET  - Четка за заби - Soft17 Пати потенки врвови кои навлегуваат во недост..

210ДЕН.

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET  - Четка за заби - Medium

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET - Четка за заби - Medium

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET  - Четка за заби MediumВлакненца со јаглен со разлишна должина&n..

145ДЕН.

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки...

690ДЕН.

Elmex Caries Protection -Четка за заби - средна мекост

Elmex Caries Protection -Четка за заби - средна мекост

Elmex Caries Protection -Четка за заби - средна мекост..

285ДЕН.

Elmex Sensitive -Четка за заби - мека

Elmex Sensitive -Четка за заби - мека

Четката има екстра меки влакна. За хиперсензитивни заби. Ултра меки влакна со конус. Ергономски одмо..

340ДЕН.

Elmex Set Ultra Soft -Четка за заби - мека ( 3 четки )

Elmex Set Ultra Soft -Четка за заби - мека ( 3 четки )

Elmex Ultra Soft -Четка за заби - мека ( 3 четки )*Боите во пакувањето може да се различни од тие на..

590ДЕН.

Elmex Ultra Soft -Четка за заби - мека

Elmex Ultra Soft -Четка за заби - мека

Elmex Ultra Soft -Четка за заби - мека..

265ДЕН.

LACALUT Activ  -Паста за заби 75мл + Гратис Четка за заби

LACALUT Activ -Паста за заби 75мл + Гратис Четка за заби

LACALUT Аktiv со својата единствена  формула на активни состојки,  забележително ја зацврс..

125ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 37 (3 страна/и)