СЕТ од дентални производи

СЕТ од дентални производи


Curaprox Set BE YOU - Candy Lover

Curaprox Set BE YOU - Candy Lover

Содржи микрогранули за нежно избелување на забите.Почувствувајте го вкусот на прекрасната слатка луб..

880ДЕН.

Curaprox Set BE YOU - Daydreamer

Curaprox Set BE YOU - Daydreamer

Содржи микрогранули за нежно избелување на забите.Паста за заби која ги буди сите сонувачи со вкусот..

880ДЕН.

Curaprox Set BE YOU - Pure Happines

Curaprox Set BE YOU - Pure Happines

Содржи микрогранули за нежно избелување на забите.Суптилен вкус на праска и кајсија комбинирана со с..

880ДЕН.

Curaprox Set BE YOU - Rising Star

Curaprox Set BE YOU - Rising Star

Содржи микрогранули за нежно избелување на забите.Сочен грејпфрут во комбинација со бергамот (шпанск..

880ДЕН.

Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET - Четка за заби - Medium

Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET - Четка за заби - Medium

Colgate 360 Charcoal Toothbrush Slimmer Tip x2 SET  - Четка за заби - Medium2X Подлабоко чистењ..

210ДЕН.

Colgate MaxFresh x2 SET - Четка за заби - Medium

Colgate MaxFresh x2 SET - Четка за заби - Medium

Colgate MaxFresh x2 SET  - Четка за заби - Medium*Напомена : Бојата на четките секогаш не одгов..

160ДЕН.

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Max White - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Max White - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Max White  - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)  &n..

255ДЕН.

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Plax Cool Mint - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Plax Cool Mint - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Plax Cool Mint  - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл) &nb..

255ДЕН.

Colgate SlimSoft x2 SET - Четка за заби - Soft

Colgate SlimSoft x2 SET - Четка за заби - Soft

Colgate SlimSoft x2 SET  - Четка за заби - Soft17 Пати потенки врвови кои навлегуваат во недост..

210ДЕН.

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET - Четка за заби - Medium

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET - Четка за заби - Medium

Colgate ZigZag Charcoal x3 SET  - Четка за заби MediumВлакненца со јаглен со разлишна должина&n..

145ДЕН.

CURAPROX smart ultra soft детска четка за заби

CURAPROX smart ultra soft детска четка за заби

CURAPROX  smart ultra soft детска четка за заби...

290ДЕН.

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки

CURAPROX 5460 ultra soft сет 3 четки...

690ДЕН.

CURAPROX pocket set интердентални четки

CURAPROX pocket set интердентални четки

CURAPROX pocket set интердентални четки...

465ДЕН.

Elmex Set Ultra Soft -Четка за заби - мека ( 3 четки )

Elmex Set Ultra Soft -Четка за заби - мека ( 3 четки )

Elmex Ultra Soft -Четка за заби - мека ( 3 четки )*Боите во пакувањето може да се различни од тие на..

590ДЕН.

CURAPROX superduo сет CURAPROX ultra soft 5460 четка+интердентална четка

CURAPROX superduo сет CURAPROX ultra soft 5460 четка+интердентална четка

CURAPROX  superduo сет CURAPROX ultra soft 5460 четка+интердентална четка...

340ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 22 (2 страна/и)