Течности за хигиена уста

Течности за хигиена уста


Curaprox PERIOPLUS+ PROTECT - Течност за испирање на уста 200мл

Curaprox PERIOPLUS+ PROTECT - Течност за испирање на уста 200мл

Течност за испирање на уста за краткотрајна употреба (до 3 недели).Активни состојки:  &nbs..

520ДЕН.

Curasept ADS 205 - Течност за испирање на уста 200мл

Curasept ADS 205 - Течност за испирање на уста 200мл

Curasept ADS (систем против анти обезбојување) миење на устата со флуорид (0,05% / 220 стр / мин) и ..

505ДЕН.

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Max White  - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Max White - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Max White  - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)  &n..

255ДЕН.

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Plax Cool Mint  - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Plax Cool Mint - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл)

Colgate SET Mouthwash Plax Ice + Plax Cool Mint  - Течност за уста (1+1) (500мл+500мл) &nb..

255ДЕН.

Elmex Caries Protection -Течност за уста 400мл

Elmex Caries Protection -Течност за уста 400мл

Elmex Caries Protection -Течност за уста 400мл..

340ДЕН.

Elmex Sensitive -Течност за уста за чувствителни заби 400мл

Elmex Sensitive -Течност за уста за чувствителни заби 400мл

Elmex Sensitive -Течност за уста за чувствителни заби 400мл..

340ДЕН.

LACALUT Activ -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT Activ -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

Медицински раствор за секојдневна нега и хигиена на усната празнина и забите со специјална комбинаци..

195ДЕН.

LACALUT Flora -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT Flora -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT flora -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300млLacalut flora раствор за плакн..

225ДЕН.

LACALUT Multi-effect - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Multi-effect - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Multi-effect - Mицеларен раствор за уста 500млСо 6 во 1 иновативна формула која овозможува: ..

195ДЕН.

LACALUT Sensitive - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Sensitive - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Sensitive - Mицеларен раствор за уста 500млЗа одржување хигиена во меѓузабните простори и от..

195ДЕН.

LACALUT Sensitive -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT Sensitive -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT Sensitive -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300млДвојно протективно дејство..

195ДЕН.

LACALUT Tartar Protection - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Tartar Protection - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Tartar Protection - Mицеларен раствор за уста 500млСо антимикробен активен комплекс за подоб..

195ДЕН.

LACALUT White -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT White -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300мл

LACALUT White -Раствор за плакнење на усната празнина и забите - 300млLacalut white, раствор за нега..

195ДЕН.

LACALUT Whitening - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Whitening - Mицеларен раствор за уста 500мл

LACALUT Whitening - Mицеларен раствор за уста 500млГо разложува забниот плак и ги отстранува површин..

195ДЕН.

LISTERINE Advanced White Mouthwash - Течност за уста 250мл

LISTERINE Advanced White Mouthwash - Течност за уста 250мл

LISTERINE Advanced White Mouthwash - Течност за уста 250мл24 часовна заштита од појава на забен плак..

205ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 32 (3 страна/и)