Информации за достава на производи

Доставата на Вашите нарачки се врши со наше службено возило или преку специјализирана компанија за достава на нарачки со која ПЗУ аптека „ЕЛИКСИР“ п.о. Струмица има склучено Договор за деловна соработка.


Достава на територијата на  ГРАД СТРУМИЦА

Сите нарачки примени до 13:00 часот се доставуваат истиот ден. 

Нарачките примени после 13:00 часот се доставуваат најдоцна во рок од 24 часа.

Доставата на територијата на град Струмица се врши од Понеделник до Петок со наше возило и истата е БЕСПЛАТНА за нарачки кои го надминуваат износот од 300,00 денари, а  за нарачки под 300,00 денари доставата изнесува 30,00 денари. 

Достава надвор од територијата на ГРАД СТРУМИЦА 

Доставата на нарачки надвор од територијата на град Струмица, односно достава на нарачки на територијата на Oпштина Струмица и други градови/општини се врши во рок од 24 до 48 часа (притоа не сметајќи ги: сабота, недела, државни празници и други неработни денови).

Цената за достава на нарачки надвор од територијата на град Струмица изнесува 150,00 денари и истата ја врши специјализирана компанија со која ПЗУ аптека „ЕЛИКСИР“ п.о. Струмица има склучено Договор за деловна соработка. 


Итни нарачки

За сите нарачки кои отстапуваат од претходно наведените информации за испорака, може слободно да не контактирате на телефонскиот број 076-426-920 за да се договориме за времето и начинот на испорака, и тоа.   

            -  Понеделник – Петок  од 08:00 – 20:00 часот

            -  Сабота  од 08:00 – 16:00 часот


Сите нарачки се уредно и безбедно спакувани и проверени од наша страна пред да бидат испорачани. Нарачателот е должен да изврши проверка веднаш при достава и доколку има било каков недостаток или оштетување на нарачката да го пријави кај достаувачот. 


За сите дополнителни иформации слободно контактирајте не на телефон 076-426-920 или  е-маил:  naracki@eliksir.mk