Упатство за нарачка на производи


Како дa направите on-line нарачка на производи и услуги од ПЗУ – аптека „ЕЛИКСИР“ п.о. Струмица  преку нашата веб аптека на  www.eliksir.mk ?


1. Отворете ја нашата на Веб аптека на www.eliksir.mk.

2. Доколку сеуште не сте регистриран корисник, регистрирајте се преку линкот „ Моја сметка “ кој се наоѓа во долниот десен дел на екранот и внесете ги Вашите податоци во делот „ Нови корисници “ или преку линкот „ Отвори сметка “.  Ако сте веќе регистриран корисник најавете се со Вашата е-пошта и лозинка.

3. Пронајдете го производот кој сакате да го купите и погледнете ги сликите и описот за истиот како би биле сигурни дека тоа е производот што го барате.

4.  Додадете го производот „во кошничка“ и одберете количина која сакате да ја купите

5. Кога ќе ги одберете сите производи кои сакате да ги купите, отворете ја кошничката која се наоѓа во горниот десен агол и комплетирајте ја Вашата нарачка со внесување на основните податоци за испорака и плаќање.

6. Со избраниот начин на плаќање или извршеното плаќање на избраните производи во кошничката, Вашата нарачка е завршена. Истата ќе Ви биде потврдена на е-маил.

7. Очекувајте да Ви се јавиме за достава на Вашата нарачка согласно условите за испорака наведени во делот  Информации за достава на производи“.


Ви благодариме за довербата и направете го Вашето купување едноставно, лесно и безбедно преку  www.eliksir.mk – web аптека, сопственост на ПЗУ – аптека „ЕЛИКСИР“ п.о. Струмица!

 

Погледнете ги и нашите останати линкови:

Услови за on-line купопродажба

Информации за достава на производи

Политика на приватност