Имунитет

Имунитетски производи - Имунитет - Аптека Еликсир Струмица

Нашиот имунитетски систем е важен за нашиот опстанок.

Имунолошкиот систем функционира нормално кога ги препознава разновидните патогени, изумрените и мутирани клетки и ги отстранува ,а ги разликува и препознава сопствените здрави ткива и клетки.
Ги детектира протеините во нашето тело кои се наоѓаат на површината на сите клетки.

Имунолошкиот систем кај секој човек е различен, се зајакнува со возраста, затоа што со текот на времето организмот повеќе пати е изложен на разни антигени,при што се создаваат антитела и штом еднаш е создадено некое антитело,копија од него останува во организмот, така што при повторна средба со истиот антиген , организмот е во состојба побрзо да реагира.


Acerola 500мг ПОДАРОК со Multi Essence витамини - ПАКЕТ

Acerola 500мг ПОДАРОК со Multi Essence витамини - ПАКЕТ

Ацерола со подароци - промотивен пакет за имунитет1.Acerola 500 mg за возрасни,30 таблети за џвакање..

790ДЕН.

Multi Essence - Витамин Д3 1000IU -30 таблети

Multi Essence - Витамин Д3 1000IU -30 таблети

MULTI ESSENCE Витамин Д3 - додаток на исхраната , ги задоволува зголемените потреби од витамин Д3 ка..

180ДЕН.

Multi Essence - Витамин Д3 2000IU -30 таблети

Multi Essence - Витамин Д3 2000IU -30 таблети

MULTI ESSENCE Витамин Д3 - додаток на исхраната , ги задоволува зголемените потреби од витамин Д3 ка..

210ДЕН.

Multi Essence - Витамин Д3 4000IU -30 таблети

Multi Essence - Витамин Д3 4000IU -30 таблети

MULTI ESSENCE Витамин Д3 - додаток на исхраната , ги задоволува зголемените потреби од витамин Д3 ка..

235ДЕН.

Multi Essence - Витамински гранули за возрасни -30 кесички* (една кесичка)

Multi Essence - Витамински гранули за возрасни -30 кесички* (една кесичка)

Multi Essence - Витамински гранули за возрасни -30 кесички* (една кесичка)****Цената се однесува на ..

19ДЕН.

Multi Essence - Витамински трислојни таблети за возрасни +50 (30 таблети)

Multi Essence - Витамински трислојни таблети за возрасни +50 (30 таблети)

Multi Essence - Витамински трислојни таблети за возрасни +50 (30 таблети)Трислојните таблети MULTI E..

435ДЕН.

Multi Essence - Витамински трислојни таблети за возрасни -30 таблети

Multi Essence - Витамински трислојни таблети за возрасни -30 таблети

Multi Essence - Витамински трислојни таблети за возрасни -30 таблетиТрислојните таблети MULTI ESSENC..

375ДЕН.

Multi Essence IMUNO - Витамински гранули , Витамин Ц , Цинк, Селен , Витамин Д , Витамин Б12

Multi Essence IMUNO - Витамински гранули , Витамин Ц , Цинк, Селен , Витамин Д , Витамин Б12

Multi Essence IMUNO - Витамински гранули , Витамин Ц , Цинк, Селен , Витамин Д , Витамин Б12 Витамин..

420ДЕН.

PRO Beta Glukan  Имунитетски производ

PRO Beta Glukan Имунитетски производ

PRO Beta Glukan  Имунитетски производ..

1,480ДЕН.

PRO Beta Glukan  Имунитетски производ за деца

PRO Beta Glukan Имунитетски производ за деца

PRO Beta Glukan  Имунитетски производ за деца..

950ДЕН.

Acerola 180 mg таблети за деца

Acerola 180 mg таблети за деца

Acerola 180 mg таблети  за деца,30 таблети за џвакање со вкус на портокал.Пред употребата на ле..

310ДЕН.

Acerola 180mg ПОДАРОК 1+1

Acerola 180mg ПОДАРОК 1+1

Acerola 180 mg таблети  за деца,30 таблети за џвакање со вкус на портокал.Acerola е со природен..

310ДЕН. 620ДЕН.

Acerola 40 mg таблети за деца

Acerola 40 mg таблети за деца

Acerola 40 mg таблети за деца,30 таблети за џвакање со вкус на јагода.Пред употребата на лекот внима..

280ДЕН.

Acerola 40mg ПОДАРОК 1+1

Acerola 40mg ПОДАРОК 1+1

Acerola 40 mg таблети за деца,30 таблети за џвакање со вкус на јагода.Acerola е со природен Ц витами..

280ДЕН. 560ДЕН.

Acerola 500 mg таблети за возрасни

Acerola 500 mg таблети за возрасни

Acerola 500 mg за возрасни,30 таблети за џвакање со вкус на шумско овошје.Пред употребата на лекот в..

360ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 158 (11 страна/и)