Имунитет

Имунитетски производи - Имунитет - Аптека Еликсир Струмица

Нашиот имунитетски систем е важен за нашиот опстанок.

Имунолошкиот систем функционира нормално кога ги препознава разновидните патогени, изумрените и мутирани клетки и ги отстранува ,а ги разликува и препознава сопствените здрави ткива и клетки.
Ги детектира протеините во нашето тело кои се наоѓаат на површината на сите клетки.

Имунолошкиот систем кај секој човек е различен, се зајакнува со возраста, затоа што со текот на времето организмот повеќе пати е изложен на разни антигени,при што се создаваат антитела и штом еднаш е создадено некое антитело,копија од него останува во организмот, така што при повторна средба со истиот антиген , организмот е во состојба побрзо да реагира.


Forvita Zinc KIDS - Форвита Цинк 10мг - 90 таблети

Forvita Zinc KIDS - Форвита Цинк 10мг - 90 таблети

Forvita Zinc KIDS - Форвита Цинк 10мг 90 таблетиПридонесува за:    Одржување на норма..

235ДЕН.

IMUNITINNC+ZN- Витамин Ц со цинк 10 таблети

IMUNITINNC+ZN- Витамин Ц со цинк 10 таблети

IMUNITINNC+ZN- Витамин Ц со цинк 10 таблети..

105ДЕН.

IMUNITINNC+ZN- Витамин Ц со цинк 15 кесички

IMUNITINNC+ZN- Витамин Ц со цинк 15 кесички

IMUNITINNC+ZN- Витамин Ц со цинк 15 кесичкиЕдна кесичка содржи 300мг Ц витамин и 10 мг Цинк..

225ДЕН.

Imunix капсули за возрасни

Imunix капсули за возрасни

Imunix капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!З..

370ДЕН.

IMUNOBETA капсули за возрасни

IMUNOBETA капсули за возрасни

IMUNOBETA капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатствот..

625ДЕН.

IMUNOBETA сируп за деца

IMUNOBETA сируп за деца

IMUNOBETA сируп за деца 200ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризик..

465ДЕН.

JAMIESON Calcium Magnesium Zinc - Цинк 10мг - 200 таблети

JAMIESON Calcium Magnesium Zinc - Цинк 10мг - 200 таблети

JAMIESON Calcium Magnesium Zinc - Калциум , магнезиум и цинк Калциумот е потребен за одржување на зд..

640ДЕН.

JAMIESON MEGA Calcium D3 -Калциум 650мг и Д3 400UI - 120 таблети

JAMIESON MEGA Calcium D3 -Калциум 650мг и Д3 400UI - 120 таблети

JAMIESON MEGA Calcium D3 -Калциум 650мг и Д3 400UI - 120 таблетиКалциумот во организмот помага и е п..

530ДЕН.

JAMIESON MULTI Complete - Мултивитамини 60 таблети

JAMIESON MULTI Complete - Мултивитамини 60 таблети

JAMIESON MULTI Complete - Мултивитамини 60 таблети..

1,050ДЕН.

JAMIESON MUSROOM COMPLEX - Комплекс од печурки со бел лук 60 капсули

JAMIESON MUSROOM COMPLEX - Комплекс од печурки со бел лук 60 капсули

JAMIESON MUSROOM COMPLEX - Комплекс од печурки со бел лук 60 капсули..

695ДЕН.

JAMIESON SIBERIAN GINSENG - Сибирски ЖЕН ШЕН 100 таблети

JAMIESON SIBERIAN GINSENG - Сибирски ЖЕН ШЕН 100 таблети

JAMIESON SIBERIAN GINSENG - Сибирски ЖЕН ШЕН JAMIESON СИБИРСКИ  ЖЕН ШЕН за подобрување на мента..

505ДЕН.

JAMIESON VITAMIN C 1000mg - Витамин Ц 1000мг 100таблети

JAMIESON VITAMIN C 1000mg - Витамин Ц 1000мг 100таблети

JAMIESON VITAMIN C 1000mg -Витамин Ц 1000мг 100таблетиJAMIESON VITAMIN C 1000 mg е аскорбинска кисел..

7ДЕН.

JAMIESON VITAMIN C 500mg - Витамин Ц 500мг за џвакање 120таблети

JAMIESON VITAMIN C 500mg - Витамин Ц 500мг за џвакање 120таблети

JAMIESON VITAMIN C 500 mg, таблетите за џвакање со природен вкус на портокал.Придонесуваат за правил..

625ДЕН.

JAMIESON VITAMIN C 500mg D3 500IU - Витамин Ц и Д3 за џвакање 75таблети

JAMIESON VITAMIN C 500mg D3 500IU - Витамин Ц и Д3 за џвакање 75таблети

JAMIESON VITAMIN C 500 mg + D3 500 IU Таблети за џвакање со природен вкус на цреша кои придонесуваат..

580ДЕН.

JAMIESON VITAMIN C 500mg D3 500IU - Витамин Ц и Д3 за џвакање 75таблети ПОДАРОК 1+1

JAMIESON VITAMIN C 500mg D3 500IU - Витамин Ц и Д3 за џвакање 75таблети ПОДАРОК 1+1

JAMIESON VITAMIN C 500 mg + D3 500 IU * ПОДАРОК до потрошување на гратисните количини. Таблети за џв..

580ДЕН.

Прикажани од 46 до 60 од вкупно 158 (11 страна/и)