Имунитет

Имунитетски производи - Имунитет - Аптека Еликсир Струмица

Нашиот имунитетски систем е важен за нашиот опстанок.

Имунолошкиот систем функционира нормално кога ги препознава разновидните патогени, изумрените и мутирани клетки и ги отстранува ,а ги разликува и препознава сопствените здрави ткива и клетки.
Ги детектира протеините во нашето тело кои се наоѓаат на површината на сите клетки.

Имунолошкиот систем кај секој човек е различен, се зајакнува со возраста, затоа што со текот на времето организмот повеќе пати е изложен на разни антигени,при што се создаваат антитела и штом еднаш е создадено некое антитело,копија од него останува во организмот, така што при повторна средба со истиот антиген , организмот е во состојба побрзо да реагира.


SYNERGY Vitamin E 400iu  - Витамин Е 60 капсули во пакување ( Цената е за една таблета )

SYNERGY Vitamin E 400iu - Витамин Е 60 капсули во пакување ( Цената е за една таблета )

SYNERGY Vitamin E 400I.E.  - Витамин Е 60 капсули во пакување ( Цената е за една таблета )Витам..

12ДЕН.

SYNERGY ZINC - Цинк 15мг 60 таблети

SYNERGY ZINC - Цинк 15мг 60 таблети

SYNERGY ZINC - Цинк 15мг -имунитетски производЦинкот е моќен минерал кој ни е потребен за здрав имун..

500ДЕН.

SYNERGY Витамин Ц - 1000мг ( цена за 1 таблета)

SYNERGY Витамин Ц - 1000мг ( цена за 1 таблета)

SYNERGY Витамин Ц - 1000мг( цена за 1 таблета) - 60 таблети во кутијаВитамин Ц ги редуцира простетич..

10ДЕН.

SYNERGY Витамин Ц - 500мг 60 таблети

SYNERGY Витамин Ц - 500мг 60 таблети

SYNERGY Витамин Ц - 500мг 60 таблетиВитамин Ц ги редуцира простетичните метални јони од многу ензими..

390ДЕН.

Vitamin A+D3 меки капсули

Vitamin A+D3 меки капсули

Vitamin A+D3 меки капсули,50 меки капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатство..

175ДЕН.

Vitamin C -1000  - Витамин Ц 1000

Vitamin C -1000 - Витамин Ц 1000

Vitamin C -1000  - Витамин Ц 1000Витаминот Ц  ги штити клетките од оксидативен стрес, го п..

920ДЕН.

Vitamin C -1500  - Витамин Ц 1500

Vitamin C -1500 - Витамин Ц 1500

Vitamin C -1500  - Витамин Ц 1500Витаминот Ц  ги штити клетките од оксидативен стрес, го п..

1,030ДЕН.

Vitamin C 1000 mg Pura таблети за возрасни

Vitamin C 1000 mg Pura таблети за возрасни

Vitamin C 1000 mg Pura таблети за возрасни,30 таблети со продолжено ослободување.Пред употребата на ..

11ДЕН.

Vitamin C+Zn Direkt кесички за возрасни

Vitamin C+Zn Direkt кесички за возрасни

Vitamin C+Zn Direkt кесички за возрасни,20 директ кесички со вкус на лимон  и портокал.Пред упо..

10ДЕН.

Vitamin D 2000 капсули за возрасни

Vitamin D 2000 капсули за возрасни

Vitamin D 1-2000  за возрасни,60 капсулиПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

350ДЕН.

Vitamin D 4000 капсули за возрасни

Vitamin D 4000 капсули за возрасни

Vitamin D 4000 капсули за возрасни,60 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упат..

390ДЕН.

Vitamin D3 1000ui Spray  - Витамин Д3 Спреј 20мл

Vitamin D3 1000ui Spray - Витамин Д3 Спреј 20мл

Vitamin D3 1000ui Spray  - Витамин Д3 СпрејВитамин Д3 е растворлив во масти кој игра важна улог..

935ДЕН.

Wintervits - Витамини за имунитет 30 таблети

Wintervits - Витамини за имунитет 30 таблети

Wintervits - Витамини за имунитет Имунитетски производ кој  помага да се обезбеди продолжена по..

1,000ДЕН.

Zinc Gluconate - Цинк Глуконат 70мг 90 таблети

Zinc Gluconate - Цинк Глуконат 70мг 90 таблети

Zinc Gluconate - Цинк Глуконат Овој суштински минерал кој се наоѓа во речиси секоја клетка и затоа е..

915ДЕН.

Zinkovit-C - Цинк со Витамин Ц - 60 таблети

Zinkovit-C - Цинк со Витамин Ц - 60 таблети

Zinkovit-C - Цинк со Витамин Ц - 60 таблетиZincovit C e уникатна формула која ги обединува корисните..

215ДЕН.

Прикажани од 91 до 105 од вкупно 158 (11 страна/и)