Имунитет

Имунитетски производи - Имунитет - Аптека Еликсир Струмица

Нашиот имунитетски систем е важен за нашиот опстанок.

Имунолошкиот систем функционира нормално кога ги препознава разновидните патогени, изумрените и мутирани клетки и ги отстранува ,а ги разликува и препознава сопствените здрави ткива и клетки.
Ги детектира протеините во нашето тело кои се наоѓаат на површината на сите клетки.

Имунолошкиот систем кај секој човек е различен, се зајакнува со возраста, затоа што со текот на времето организмот повеќе пати е изложен на разни антигени,при што се создаваат антитела и штом еднаш е создадено некое антитело,копија од него останува во организмот, така што при повторна средба со истиот антиген , организмот е во состојба побрзо да реагира.


BIOFAR ACE SELENIUM-ZINK шумливи таблети

BIOFAR ACE SELENIUM-ZINK шумливи таблети

BIOFAR ACE SELENIUM-ZINK  шумливи таблети,20 шумливи таблети...

170ДЕН.

BIOFAR VITAMIN C ACEROLA 500mg шумливи таблети

BIOFAR VITAMIN C ACEROLA 500mg шумливи таблети

BIOFAR VITAMIN C ACEROLA 500mg шумливи таблети,20 шумливи таблети...

135ДЕН.

A to Z Multivit - Мултивитамини и минерали 30 таблети

A to Z Multivit - Мултивитамини и минерали 30 таблети

A to Z Multivit - Мултивитамини и минерали 30 таблетиВитамински и минерален додаток во исхраната кој..

825ДЕН.

B-complex таблети

B-complex таблети

B-complex таблети,60 обложени таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!З..

180ДЕН.

BabyVIT - Мултивитамински капки за бебе 25мл

BabyVIT - Мултивитамински капки за бебе 25мл

BabyVIT - Мултивитамински капки за бебе Наменети за новороденчиња , со широк спектар на комбинирани ..

850ДЕН.

DANDUM Gel - Дандум гел 100г

DANDUM Gel - Дандум гел 100г

DANDUM Gel - Дандум гел 100г..

420ДЕН.

DANDUM Gel 1+1 - Дандум гел 1+1 со подарок ладна облога

DANDUM Gel 1+1 - Дандум гел 1+1 со подарок ладна облога

DANDUM Gel - Дандум гел со подарок ладна облога * до потрошување на залихатаПакетот се состои од: 2 ..

660ДЕН.

Dr.Wolz  Selen ACE Cell Protection - Селен со витамини АЦЕ 20 капсули - лента

Dr.Wolz Selen ACE Cell Protection - Селен со витамини АЦЕ 20 капсули - лента

Dr.Wolz  Selen ACE Cell Protection - Селен со витамини АЦЕ 20 капсулиСелен 100μg ACE Cell Prote..

205ДЕН.

Dr.Wolz  Selen ACE Cell Protection - Селен со витамини АЦЕ 60 капсули

Dr.Wolz Selen ACE Cell Protection - Селен со витамини АЦЕ 60 капсули

Dr.Wolz  Selen ACE Cell Protection - Селен со витамини АЦЕ 60 капсулиСелен 100μg ACE Cell Prote..

665ДЕН.

Dr.Wolz B-Complex+Biotin+Folna - Б комплекс со Биотин и Фолна 150 таблети

Dr.Wolz B-Complex+Biotin+Folna - Б комплекс со Биотин и Фолна 150 таблети

 Б витамините се движечка сила на организмот. Витамините Б1 (тиамин), Б2 (рибофлавин), Б6 (пиро..

460ДЕН.

Dr.Wolz B-Complex+Biotin+Folna - Б комплекс со Биотин и Фолна 300 таблети

Dr.Wolz B-Complex+Biotin+Folna - Б комплекс со Биотин и Фолна 300 таблети

 Б витамините се движечка сила на организмот. Витамините Б1 (тиамин), Б2 (рибофлавин), Б6 (пиро..

780ДЕН.

Dr.Wolz Colostrum Immun - Колострум Имуно 125 капсули

Dr.Wolz Colostrum Immun - Колострум Имуно 125 капсули

Dr.Wolz Colostrum Immun - Колострум Имуно 125 капсулиColostrum Immun Dr.Wolz е оригинален, првокласе..

1,275ДЕН.

Dr.Wolz Colostrum Immun - Колострум Имуно 60 капсули

Dr.Wolz Colostrum Immun - Колострум Имуно 60 капсули

Dr.Wolz Colostrum Immun - Колострум Имуно 60 капсулиColostrum Immun Dr.Wolz е оригинален, првокласен..

770ДЕН.

Dr.Wolz Immun Select - Имун Селект 60 капсули

Dr.Wolz Immun Select - Имун Селект 60 капсули

Dr.Wolz Immun Select - Имун Селект 60 капсулиImmun Select Dr. Wolz претставува иновативна комбинациј..

1,310ДЕН.

Dr.Wolz KinderImmun pulvis - Имуновитамини за деца 35г.

Dr.Wolz KinderImmun pulvis - Имуновитамини за деца 35г.

Dr.Wolz KinderImmun pulvis - Имуновитамини за деца 35г.Активниот комплекс во KinderImmun се состои о..

695ДЕН.

Прикажани од 106 до 120 од вкупно 158 (11 страна/и)