Eliksir
Kardiopirin
Nutraxin
Sendo
Eliksir
Vichy
Merz
Bimunal
Maski

Избрани производи

Кардиопирин - 30 Таблети за возрасни

Кардиопирин - 30 Таблети за возрасни

Кардиопирин - 30 Таблети за возрасни Kardiopirin / Кардиопирин во мали дози ја инхибира агрегацијата..

72ДЕН. 89ДЕН.

SENDO ADVANCE 3 - Дигитален мерач на крвен притисок

SENDO ADVANCE 3 - Дигитален мерач на крвен притисок

SENDO ADVANCE 3 - Дигитален мерач на крвен притисок ..

3,570ДЕН. 4,380ДЕН.

SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок

SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок

SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок.2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА..

1,060ДЕН.

VICHY MINERAL 89 дневен засилувач за силна и богата кожа

VICHY MINERAL 89 дневен засилувач за силна и богата кожа

VICHY MINERAL 89 дневен засилувач за силна и богата кожа 50ml.Секојдневна сила на вашата кожа.Минера..

1,170ДЕН. 1,430ДЕН.

VICHY MINERAL 89 нега за пределот околу очите 15ml

VICHY MINERAL 89 нега за пределот околу очите 15ml

VICHY MINERAL 89 нега за пределот околу очите 15ml.Секојдневна сила на вашата кожа.Минерал 89 ја ком..

985ДЕН. 1,195ДЕН.

ОЧИЛА за заштита од дигитални екрани

ОЧИЛА за заштита од дигитални екрани

ОЧИЛА за заштита од дигитални екрани -намалете ја штетната сина светлина од дигиталните екрани.Главе..

750ДЕН. 1,500ДЕН.

BIMUNAL сируп за деца

BIMUNAL сируп за деца

BIMUNAL сируп за деца 150ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот ..

390ДЕН. 825ДЕН.

NUTRAXIN OMEGA 3 + CoQ10 - 60 таблети за возрасни + ПОДАРОК Витамин К2+D3 30 таблети

NUTRAXIN OMEGA 3 + CoQ10 - 60 таблети за возрасни + ПОДАРОК Витамин К2+D3 30 таблети

NUTRAXIN OMEGA 3 + CoQ10 - таблети за возрасни   , 60 таблетиПред употребата на лекот внимателн..

1,270ДЕН. 1,690ДЕН.