Инхалатори

Инхалатори


A430 - Инхалатор за аеросол терапија

A430 - Инхалатор за аеросол терапија

A430 - Инхалатор за аеросол терапијаЦелосен сет на додатоци:1.Комплет на инхалаторот, 2. Цевка за вд..

2,100ДЕН.

ZANO inspire - Инхалатор за аеросол терапија

ZANO inspire - Инхалатор за аеросол терапија

ZANO inspire - Инхалатор за аеросол терапијаЦелосен сет на додатоци:1.Комплет на инхалаторот, 2. Цев..

2,985ДЕН.

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)