ИНФОРМАЦИИ ЗА ДОСТАВА НА ПРОИЗВОДИ

Достава на територијата на град Струмица

– Сите нарачки примени до 13:00 часот се доставуваат истиот ден.

– Нарачките примени после 13:00 часот се доставуваат најдоцна во рок од 24 часа.

– Доставата на производи на територијата на градот Струмица се врши од Понеделник до Петок со наше возило и истата е бесплатна за нарачки кои го надминуваат износот од 300,00 денари, освен државни и верски празници.

 

Достава надвор од територијата на град Струмица

– Доставата на нарачки надвор од територијата на град Струмица се врши во рок од 2 до 5 дена од приемот на потврда за Вашата нарачка, во зависност од местото каде треба да се достави производот, при тоа несметајќи ги Сабота, Недела и државните и верски празници.

– Цената за достава на нарачки надвор од територијата на град Струмица изнесува 150.00 денари и истата ја наплаќа доставувачот, специјализираната компанија со која ПЗУ – аптека „ЕЛИКСИР“ п.о. Струмица има склучено Договор за деловна соработка.

За сите нарачки платени преку on-line цената за достава изнесува 120,00 денари.

 

Итни нарачки

 – За сите нарачки кои отстапуваат од претходно  наведените информации за испорака, може слободно да не контактирате на телефонскиот број 076 426 920 за да се договори времето и начинот на испорака. Итни нарачки се нарачуваат и доставуваат во период од Понеделник – Сабота од 08:00 до 21:00 часот.

 

Сите нарачки се уредно и безбедно спакувани и проверени од наша страна, пред да бидат доставени до нарачателот.

Нарачателот е должен да изврши проверка веднаш при достава на производот и доколку има било каков недостаток или оштетување на нарачката да го пријави кај доставувачот.

 

За сите дополнителни информации контактирајте не на телефон 076 426 920  или на е-маил: [email protected]