Медицински помагала

Подобри го барањето

AVENT - Електрична пумпа за измолзување

AVENT - Електрична пумпа за измолзување

AVENT - Електрична пумпа за измолзување..

10,750ДЕН.

AVENT - Рачна пумпа за измолзување

AVENT - Рачна пумпа за измолзување

AVENT - Рачна пумпа за измолзување..

4,040ДЕН.

Chicco - Рачна пумпа за измолзување + Подарок шише

Chicco - Рачна пумпа за измолзување + Подарок шише

Chicco - Рачна пумпа за измолзување..

1,830ДЕН.

ОЧИЛА за заштита од дигитални екрани

ОЧИЛА за заштита од дигитални екрани

ОЧИЛА за заштита од дигитални екрани -намалете ја штетната сина светлина од дигиталните екрани.Главе..

750ДЕН. 1,500ДЕН.

Colgate 360 Floss-Tip Bristles  - Четка за заби на батерии - Medium

Colgate 360 Floss-Tip Bristles - Четка за заби на батерии - Medium

Colgate 360 Floss-Tip Bristles  - Четка за заби на батерии - MediumКористи 2 ААА Батерии- Вклуч..

710ДЕН.

Colgate Minions  - Четка за заби на батерии - Extra Soft

Colgate Minions - Четка за заби на батерии - Extra Soft

Colgate Minions  - Четка за заби на батерии - Extra SoftКористи 2 ААА Батерии- Вклучени во паку..

520ДЕН.

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека

Colgate Refil x2 - Четка за заби рефил x2 - средно мека..

345ДЕН.

SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок

SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок

SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок.2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА..

1,060ДЕН.

SENDO SMART 2 дигитален мерач на крвен притисок за рачен зглоб

SENDO SMART 2 дигитален мерач на крвен притисок за рачен зглоб

SENDO SMART 2 дигитален мерач на крвен притисок за рачен зглоб. 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА..

3,650ДЕН.

WATERPIK WP100 ULTRA - Орален туш

WATERPIK WP100 ULTRA - Орален туш

Водениот туш е клинички докажано дека е до 99,9 -процентен поефикасен одстранувач на плак на третира..

6,650ДЕН.

WATERPIK WP450 ULTRA - Орален туш

WATERPIK WP450 ULTRA - Орален туш

Безжичниот иригатор Waterpik Plus WP-450 е самостоен чистач кој го намалува нивото на субвенгивалнит..

5,650ДЕН.

WATERPIK WP660 Waterflosser - Орален туш

WATERPIK WP660 Waterflosser - Орален туш

Предности на производотДокажано во лабораториски тестови за отстранување до 99,9% од плаките од трет..

8,950ДЕН.

Топломер CK-T1501 безконтактен

Топломер CK-T1501 безконтактен

 CK-T1501 безконтактен топломер...

3,690ДЕН.

Baby Nova -Пумпа за измолзување

Baby Nova -Пумпа за измолзување

Baby Nova -Пумпа за измолзување..

470ДЕН.

Bebedor -Пумпа за измолзување

Bebedor -Пумпа за измолзување

Bebedor -Пумпа за измолзување..

265ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 20 (2 страна/и)