Апарати за мерење притисок

Апарати за мерење притисок.


SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок

SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок

SENDO PRIMO апарат за мерење на крвен притисок.2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА..

1,190ДЕН.

SENDO SMART 2 дигитален мерач на крвен притисок за рачен зглоб

SENDO SMART 2 дигитален мерач на крвен притисок за рачен зглоб

SENDO SMART 2 дигитален мерач на крвен притисок за рачен зглоб. 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА..

3,745ДЕН.

SENDO ADVANCE 3 дигитален мерач на крвен притисок + подарок дигитална вага

SENDO ADVANCE 3 дигитален мерач на крвен притисок + подарок дигитална вага

SENDO ADVANCE 3 дигитален мерач на крвен притисок + подарок дигитална вага.*Подарокот е до потрошува..

4,390ДЕН.

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)