Апарати за мерење шеќер

Апарати за мерење шеќер.


CareSens N Eco - Апарат за мерење ленти со ГРАТИС 110 парчиња тест ленти

CareSens N Eco - Апарат за мерење ленти со ГРАТИС 110 парчиња тест ленти

CareSens N Eco - Апарат за мерење ленти со ГРАТИС 110 парчиња тест лентиCareSens N Eco - Апарат за м..

850ДЕН.

CareSens N Eco - Апарат за мерење шеќер во крвта

CareSens N Eco - Апарат за мерење шеќер во крвта

CareSens N Eco - Апарат за мерење гликоза во крвта.Се користи само со тест ленти CareSense N.Содржин..

610ДЕН.

CareSens N Eco - Тест ленти за мерење шеќер во крвта - 50 парчиња

CareSens N Eco - Тест ленти за мерење шеќер во крвта - 50 парчиња

CareSens N Eco - Тест ленти за мерење шеќер во крвта - 50 парчиња..

600ДЕН.

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)