Инхалатори

Инхалатори


CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L со маска

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L со маска

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L 99.5% чист кислород под притисок .Обезбедува приближно 100..

1,400ДЕН.

A120 - Инхалатор за аеросол терапија

A120 - Инхалатор за аеросол терапија

A120 - Инхалатор за аеросол терапија..

2,455ДЕН.

A430 - Инхалатор за аеросол терапија

A430 - Инхалатор за аеросол терапија

A430 - Инхалатор за аеросол терапијаЦелосен сет на додатоци:1.Комплет на инхалаторот, 2. Цевка за вд..

2,250ДЕН.

FITALP Инхалатор + Fitalp капки за инхалација

FITALP Инхалатор + Fitalp капки за инхалација

FITALP ИнхалаторФиталп инхалатор Пластичниот инхалатор се употребува за приготвување на влажни инхал..

340ДЕН.

FITALP Капки за инхалација 50мл

FITALP Капки за инхалација 50мл

FITALP Капки за инхалација 50млКапки за инхалација кои содржат ментол и комбинација на природни етер..

190ДЕН.

FITALP мини инхалатор

FITALP мини инхалатор

FITALP мини инхалатор Комбинација од ментол и еукалиптус.Џебниот инхалатор фиталп се употребува кај ..

50ДЕН.

ZANO inspire - Инхалатор за аеросол терапија

ZANO inspire - Инхалатор за аеросол терапија

Инхалатор -aerosolZano -ZANO inspire - Инхалатор за аеросол терапија Целосен сет на додатоци:1.Компл..

3,195ДЕН.

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)