Санитарни материјали

Санитарни материјали.


Kovid test - NasoCheck Comfort SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit

Kovid test - NasoCheck Comfort SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit

Kovid test - NasoCheck Comfort SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit (еден тест) Антигенски тест - брз -..

145ДЕН.

Калјачи - Санитарна заштита за обувки

Калјачи - Санитарна заштита за обувки

Калјачи - Санитарна заштита за обувки..

3ДЕН.

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - L- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - L- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита. L - големина - ( 120cmX140cm)..

80ДЕН.

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - M- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - M- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита. M - големина - ( 115cmX137cm)..

80ДЕН.

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - XL- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - XL- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита. XL - големина - ( 125cmX145cm)..

80ДЕН.

Маска KN95 - за еднократна употреба

Маска KN95 - за еднократна употреба

Трослојна маска за заштита, со слој на филтрација -Филтрирање на прашина и загадувачи во воздухот, Б..

25ДЕН.

Маска KN95 со вентил (валвула)

Маска KN95 со вентил (валвула)

Маска KN95 со вентил (валвула)..

50ДЕН.

Маска KN95 Црна - за еднократна употреба

Маска KN95 Црна - за еднократна употреба

Трослојна маска за заштита, со слој на филтрација -Филтрирање на прашина и загадувачи во воздухот, Б..

25ДЕН.

Сребрена маска со јони на сребро и зеолит со ПОДАРОК 10 алкохолни марамчиња

Сребрена маска со јони на сребро и зеолит со ПОДАРОК 10 алкохолни марамчиња

Сребрена маска со јони на сребро и зеолит со подарок 10 алкохолни марамчиња * до потрошување на коли..

70ДЕН.

Хируршка капа - Санитарна заштита

Хируршка капа - Санитарна заштита

Хируршка капа - Санитарна заштита..

3ДЕН.

Хируршка маска Трослојна - КУТИЈА со 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - КУТИЈА со 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчињаТрослојна хируршка маска , метална лента за делот на нос..

120ДЕН.

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - L големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - L големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - L големина - 100 парчиња  ( 50 пара )..

395ДЕН.

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - M големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - M големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - M големина - 100 парчиња(50 пара)..

350ДЕН.

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - S големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - S големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - S големина - 100 парчиња (50 пара)..

395ДЕН.

Визир - Заштита за лице

Визир - Заштита за лице

Визир - Заштита за лице..

90ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 19 (2 страна/и)