Кислород

Кислород


CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L 99.5% чист кислород под притисок .Обезбедува приближно 100..

1,220ДЕН.

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L Резерва

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L Резерва

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L 99.5% чист кислород под притисок .Обезбедува приближно 100..

1,220ДЕН.

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L со маска

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L со маска

CLEAR O2 - Чист кислород под притисок 15L 99.5% чист кислород под притисок .Обезбедува приближно 100..

1,450ДЕН.

PULS OXIMETAR -  Апарат за мерење кислородна сатурација

PULS OXIMETAR - Апарат за мерење кислородна сатурација

PULS OXIMETAR -  Апарат за мерење кислородна сатурација..

890ДЕН.

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)