Санитарна заштита

Санитарна заштита, маски, ракавици, заштитни визири


Калјачи - Санитарна заштита за обувки

Калјачи - Санитарна заштита за обувки

Калјачи - Санитарна заштита за обувки..

3ДЕН.

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - L- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - L- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита. L - големина - ( 120cmX140cm)..

80ДЕН.

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - M- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - M- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита. M - големина - ( 115cmX137cm)..

80ДЕН.

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - XL- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита - XL- големина

Мантил за една употреба - Санитарна заштита. XL - големина - ( 125cmX145cm)..

80ДЕН.

Маска FFP2 - Маска со реупотреблива намена со сребрени јони -величина L-XL

Маска FFP2 - Маска со реупотреблива намена со сребрени јони -величина L-XL

Сертифицирана FFP2 заштита. TC-BAC заштитна технологија со сребрени јони. Хидрофобен надворешен слој..

390ДЕН.

Маска KN95 - за еднократна употреба

Маска KN95 - за еднократна употреба

Трослојна маска за заштита, со слој на филтрација -Филтрирање на прашина и загадувачи во воздухот, Б..

60ДЕН.

Маска KN95 Црна - за еднократна употреба

Маска KN95 Црна - за еднократна употреба

Трослојна маска за заштита, со слој на филтрација -Филтрирање на прашина и загадувачи во воздухот, Б..

60ДЕН.

Хируршка капа - Санитарна заштита

Хируршка капа - Санитарна заштита

Хируршка капа - Санитарна заштита..

3ДЕН.

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчињаТрослојна хируршка маска , метална лента за делот на нос..

250ДЕН.

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - L големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - L големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - L големина - 100 парчиња  ( 50 пара )..

460ДЕН.

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - M големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - M големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - M големина - 100 парчиња(50 пара)..

460ДЕН.

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - S големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - S големина - 100 парчиња

Хируршки Ракавици - Санитарна заштита - Латекс со пудра - S големина - 100 парчиња (50 пара)..

460ДЕН.

Визир - Заштита за лице

Визир - Заштита за лице

Визир - Заштита за лице..

75ДЕН.

Визир - Очила - Заштита за лице

Визир - Очила - Заштита за лице

Визир - Очила - Заштита за лице..

80ДЕН.

Детска маска 3PLY- Трослојна (сина и розе )

Детска маска 3PLY- Трослојна (сина и розе )

Детска маска 3PLY- ТрослојнаМаска за заштита, за дишење и удобно за еднократна употреба,- Филтрирање..

15ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 18 (2 страна/и)