Пулс оксиметар

Пулс оксиметар


PULS OXIMETAR -  Апарат за мерење кислородна сатурација

PULS OXIMETAR - Апарат за мерење кислородна сатурација

PULS OXIMETAR -  Апарат за мерење кислородна сатурација..

890ДЕН.

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)