Грло

Angal пастили за грло

Angal пастили за грло

Angal пастили за грло,24 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За риз..

210ДЕН.

Angal спреј за грло со вкус на ментол 30ml

Angal спреј за грло со вкус на ментол 30ml

Angal спреј за грло грло со вкус на ментол, без шеќер.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте..

230ДЕН.

Angi Sept жалфија пастили за грло

Angi Sept жалфија пастили за грло

Angi Sept жалфија пастили за грло,24 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

150ДЕН.

Anzibel мед и лимон пастили за грло

Anzibel мед и лимон пастили за грло

Anzibel мед и лимон пастили за грло,30 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упа..

160ДЕН.

Anzibel пастили за грло

Anzibel пастили за грло

Anzibel пастили за грло,30 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За р..

160ДЕН.

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај,30 пастили без шеќер.Пред ..

225ДЕН.

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај,30 пастили.Пред употребата н..

240ДЕН.

Lysobact COMPLETE спреј за грло

Lysobact COMPLETE спреј за грло

Lysobact COMPLETE спреј за грло 30ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За..

355ДЕН.

LYSOBACT таблети за шмукање

LYSOBACT таблети за шмукање

LYSOBACT таблети за шмукање,30 таблети за шмукање.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го ..

165ДЕН.

Propollete light пастили за грло

Propollete light пастили за грло

Propollete light пастили за грло,18 пастили со арома на мед и лимон.Пред употребата на лекот внимате..

175ДЕН.

Propollete strong пастили за грло

Propollete strong пастили за грло

Propollete strong пастили за грло,18 пастили со арома на еукалиптус.Пред употребата на лекот внимате..

175ДЕН.

Propolmlec C пастили за грло со прополис и витамин Ц

Propolmlec C пастили за грло со прополис и витамин Ц

Propolmlec C пастили за грло со прополис и витамин Ц,30 пастили.Пред употребата на лекот внимателно ..

220ДЕН.

Septolete total пастили за грло

Septolete total пастили за грло

Septolete total пастили  за грло, 16 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го ..

175ДЕН.

Septolete total пастили за грло лимон и бозел

Septolete total пастили за грло лимон и бозел

Septolete total пастили за грло лимон и бозел, 16 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочит..

165ДЕН.

Septolete total пастили за грло лимон и мед

Septolete total пастили за грло лимон и мед

Septolete total пастили за грло лимон и мед, 16 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитај..

180ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 17 (2 страна/и)