Кашлица

ACC 600mg шумливи таблети за возрасни

ACC 600mg шумливи таблети за возрасни

ACC 600 mg шумливи таблети за возрасни, 10 шумливи таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочи..

240ДЕН.

ACC junior сируп

ACC junior сируп

ACC junior сируп 100ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и не..

210ДЕН.

Alpenkraft сируп со мед и етерични масла

Alpenkraft сируп со мед и етерични масла

Alpenkraft сируп со мед и етерични масла 250ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упа..

495ДЕН.

Altea сируп од бел слез

Altea сируп од бел слез

Altea сируп од бел слез 100ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризико..

85ДЕН.

Bronles 375mg  капсули за возрасни

Bronles 375mg капсули за возрасни

Bronles 375mg капсули за возрасни, 30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упат..

145ДЕН.

Bronles direct сируп за возрасни

Bronles direct сируп за возрасни

Bronles direct сируп за возрасни, 15 монодозни кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочитајт..

13ДЕН.

Bronles сируп за возрасни

Bronles сируп за возрасни

Bronles сируп за возрасни 150 ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За риз..

160ДЕН.

Bronles сируп за деца

Bronles сируп за деца

Bronles сируп за деца 150 ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот..

135ДЕН.

Echinavit C сируп од ехинацеа,мајчина душица,бел слез и витамин Ц

Echinavit C сируп од ехинацеа,мајчина душица,бел слез и витамин Ц

Echinavit C сируп од ехинацеа,мајчина душица,бел слез и витамин Ц 100ml.Пред употребата на лекот вни..

130ДЕН.

Herbion сируп од бршлен

Herbion сируп од бршлен

Herbion сируп од бршлен 150ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризико..

170ДЕН.

Isla mint пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla mint пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla mint пастили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај,30 пастили без шеќер.Пред уп..

240ДЕН.

Ivilen сируп со екстракт од лисја од бршлен и мајчина душица

Ivilen сируп со екстракт од лисја од бршлен и мајчина душица

Ivilen сируп со екстракт од лисја од бршлен и мајчина душица 100ml.Пред употребата на лекот внимател..

170ДЕН.

Medoprim сируп со јаглика,мајчина душица и мед

Medoprim сируп со јаглика,мајчина душица и мед

Medoprim сируп со јаглика,мајчина душица и мед 100ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте ..

105ДЕН.

Mucoplant Good Night сируп

Mucoplant Good Night сируп

Mucoplant Good Night сируп  100ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!..

160ДЕН.

Mucoplant Good Night сируп

Mucoplant Good Night сируп

Mucoplant Good Night сируп  250ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!..

235ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 26 (2 страна/и)