Маски

Маски


Маска KN95 - за еднократна употреба

Маска KN95 - за еднократна употреба

Трослојна маска за заштита, со слој на филтрација -Филтрирање на прашина и загадувачи во воздухот, Б..

25ДЕН.

Маска KN95 со вентил (валвула)

Маска KN95 со вентил (валвула)

Маска KN95 со вентил (валвула)..

50ДЕН.

Маска KN95 Црна - за еднократна употреба

Маска KN95 Црна - за еднократна употреба

Трослојна маска за заштита, со слој на филтрација -Филтрирање на прашина и загадувачи во воздухот, Б..

25ДЕН.

Сребрена маска со јони на сребро и зеолит со ПОДАРОК 10 алкохолни марамчиња

Сребрена маска со јони на сребро и зеолит со ПОДАРОК 10 алкохолни марамчиња

Сребрена маска со јони на сребро и зеолит со подарок 10 алкохолни марамчиња * до потрошување на коли..

70ДЕН.

Хируршка маска Трослојна - КУТИЈА со 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - КУТИЈА со 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчињаТрослојна хируршка маска , метална лента за делот на нос..

120ДЕН.

Визир - Заштита за лице

Визир - Заштита за лице

Визир - Заштита за лице..

90ДЕН.

Визир - Очила - Заштита за лице

Визир - Очила - Заштита за лице

Визир - Очила - Заштита за лице..

80ДЕН.

Детска маска 3PLY- Трослојна (сина и розе )

Детска маска 3PLY- Трослојна (сина и розе )

Детска маска 3PLY- ТрослојнаМаска за заштита, за дишење и удобно за еднократна употреба,- Филтрирање..

5ДЕН.

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)