Нозе и стапала

Нега на стапала , вложеното време во негата ќе ви донесе посакувани резултати .
Одлучете се со спа за стапалата, третирајте ја грубата кожа, габичните инфекции, подноктици, пилинг .


Allga Med Petamil - Професионален крем за задебелена кожа на стапалата 75ml

Allga Med Petamil - Професионален крем за задебелена кожа на стапалата 75ml

Allga Med Petamil - Професионален крем за задебелена кожа на стапалата 75mlПрофесионален крем за отс..

225ДЕН.

Allga San Repair Creme - Регенеративен крем за стапалата 90ml

Allga San Repair Creme - Регенеративен крем за стапалата 90ml

Allga San Repair Creme - Регенеративен крем за стапалата 90mlПрофесионален крем за  регенерациј..

220ДЕН.

Alven cream 300IU - Алвен крем за нозе 40г

Alven cream 300IU - Алвен крем за нозе 40г

Alven cream 300IU - Алвен крем за нозе 40г..

130ДЕН.

Alven cream 500IU - Алвен крем за нозе 40г

Alven cream 500IU - Алвен крем за нозе 40г

Alven cream 500IU - Алвен крем за нозе 40г..

165ДЕН.

Alven Gel 300IU - Алвен гел за нозе 40г

Alven Gel 300IU - Алвен гел за нозе 40г

Alven Gel 300IU - Алвен гел за нозе 40г..

130ДЕН.

Alven Gel 500IU - Алвен гел за нозе 40г

Alven Gel 500IU - Алвен гел за нозе 40г

Alven Gel 500IU - Алвен гел за нозе 40г..

165ДЕН.

Carnation COOL FOOT ANTIPERSPIRANT - Спреј против потење на стапала 150мл 40% POPUST

Carnation COOL FOOT ANTIPERSPIRANT - Спреј против потење на стапала 150мл 40% POPUST

Carnation COOL FOOT ANTIPERSPIRANT - Спреј против потење на стапала 150мл..

210ДЕН.

Flexitol Heel Balm - Балсам за стапала 56г.

Flexitol Heel Balm - Балсам за стапала 56г.

Flexitol Heel Balm е средство за третман на сува и испукана кожа на стапалата. Клинички е докаж..

335ДЕН.

MERZ SPEZIAL SET Skin Hair Nails + MERZ SPEZIAL hijaluron krem - Сет витамински дражеи за кожа, коса и нокти (2 пакувања) + хијалурон крем мус

MERZ SPEZIAL SET Skin Hair Nails + MERZ SPEZIAL hijaluron krem - Сет витамински дражеи за кожа, коса и нокти (2 пакувања) + хијалурон крем мус

MERZ SPEZIAL Skin Hair Nails - Витамински дражеи за кожа, коса и нокти 60 дражеиMERZ SPEZIAL хијалур..

1,520ДЕН.

MERZ SPEZIAL Skin Hair Nails - Витамински дражеи за кожа, коса и нокти 60 дражеи

MERZ SPEZIAL Skin Hair Nails - Витамински дражеи за кожа, коса и нокти 60 дражеи

MERZ SPEZIAL Skin Hair Nails - Витамински дражеи за кожа, коса и нокти 60 дражеи MERZ SPEZIAL за св..

595ДЕН.

Mycosan Set  - Сет за третман на нокти со габична инфекција 5 мл

Mycosan Set - Сет за третман на нокти со габична инфекција 5 мл

Третман за габична инфекција на нокти 5мл Сетот содржи прецизна четка за целосно нанесување на Myco..

690ДЕН.

Mycosan Set XL - Сет за третман на нокти со габична инфекција 10 мл со подарок гел за третман на атлетско стопало

Mycosan Set XL - Сет за третман на нокти со габична инфекција 10 мл со подарок гел за третман на атлетско стопало

Третман за габична инфекција на нокти 10мл  - подарок гел за третман на атлетско стопалоСетот с..

1,260ДЕН.

Scholl Odor Buster - Влошка за обувки

Scholl Odor Buster - Влошка за обувки

Scholl Odor Buster..

375ДЕН.

Thiomucase SET Anticeluliten gel i krem - Антицелулитен СЕТ гел и крем

Thiomucase SET Anticeluliten gel i krem - Антицелулитен СЕТ гел и крем

Thiomucase SET Anticeluliten gel i krem - Антицелулитен СЕТ гел 200мл  и крем 100мл ...

1,260ДЕН.

VENASILK - Крем гел за нозе 100мл ПОПУСТ

VENASILK - Крем гел за нозе 100мл ПОПУСТ

VENASILK - Крем гел за нозе 100мл Помага при чувство на тежина во нозете , ја подобрува периферната ..

620ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 21 (2 страна/и)