Нозе и стапала

Нозе и стапала


Allga Med Petamil - Професионален крем за задебелена кожа на стапалата 75ml

Allga Med Petamil - Професионален крем за задебелена кожа на стапалата 75ml

Allga Med Petamil - Професионален крем за задебелена кожа на стапалата 75mlПрофесионален крем за отс..

225ДЕН.

Allga San Repair Creme - Регенеративен крем за стапалата 90ml

Allga San Repair Creme - Регенеративен крем за стапалата 90ml

Allga San Repair Creme - Регенеративен крем за стапалата 90mlПрофесионален крем за  регенерациј..

195ДЕН.

Flexitol Heel Balm - Балсам за стапала 56г.

Flexitol Heel Balm - Балсам за стапала 56г.

Flexitol Heel Balm е средство за третман на сува и испукана кожа на стапалата. Клинички е докаж..

335ДЕН.

Flexitol Heel Balm SET - Балсам за стапала (1+1) (56г+56г.)

Flexitol Heel Balm SET - Балсам за стапала (1+1) (56г+56г.)

Flexitol Heel Balm SET - Балсам за стапала (1+1) (56г+56г.)Flexitol Heel Balm е средство за третман ..

540ДЕН.

Eucerin UREA Repair PLUS 10% UREA -Крем за стапала 100мл

Eucerin UREA Repair PLUS 10% UREA -Крем за стапала 100мл

Eucerin UREA Repair PLUS 10% UREA -Крем за стапала 100млКремот е обновувачки третман на нозе кој ово..

640ДЕН.

Eucerin UREA Repair PLUS 30% UREA CREME-Крем за локален третман со 30% уреа 75мл

Eucerin UREA Repair PLUS 30% UREA CREME-Крем за локален третман со 30% уреа 75мл

Eucerin UREA Repair PLUS 30% UREA CREME-Крем за локален третман со 30% уреа 75млОбластите на телото ..

760ДЕН.

URIAGE XEMOSE крем за екстремно сува кожа 200мл

URIAGE XEMOSE крем за екстремно сува кожа 200мл

Uriage XEMOSE крем за екстремно сува кожа 200млЕмолиентна крема наменета за нега на екстремно сува к..

1,050ДЕН.

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)