Санитетски материјали

Санитетски материјали


Маска KN95 - за еднократна употреба

Маска KN95 - за еднократна употреба

Трослојна маска за заштита, со слој на филтрација -Филтрирање на прашина и загадувачи во воздухот, Б..

75ДЕН.

Маска KN95 со вентил (валвула)

Маска KN95 со вентил (валвула)

Маска KN95 со вентил (валвула)..

110ДЕН.

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчињаТрослојна хируршка маска , метална лента за делот на нос..

350ДЕН.

Визир - Заштита за лице

Визир - Заштита за лице

Визир - Заштита за лице..

85ДЕН.

Детска маска 3PLY- Трослојна (сина и розе )

Детска маска 3PLY- Трослојна (сина и розе )

Детска маска 3PLY- ТрослојнаМаска за заштита, за дишење и удобно за еднократна употреба,- Филтрирање..

15ДЕН.

Детска маска со апликација - Cars 1

Детска маска со апликација - Cars 1

Детска маска со апликација - Cars 1..

40ДЕН.

Детска маска со апликација - Cars 2

Детска маска со апликација - Cars 2

Детска маска со апликација - Cars 2..

40ДЕН.

Детска маска со апликација - Frozen

Детска маска со апликација - Frozen

Детска маска со апликација - Frozen..

40ДЕН.

Детска маска со апликација - KN90 - Маче ( сина и розе )

Детска маска со апликација - KN90 - Маче ( сина и розе )

Детска маска со апликација - KN90 - Маче ( сина и розе )-заштита од вируси , бактерии , прашина , ае..

130ДЕН.

Детска маска со апликација - Marvel Revengers

Детска маска со апликација - Marvel Revengers

Детска маска со апликација - Marvel Revengers..

40ДЕН.

Детска маска со апликација - Rio

Детска маска со апликација - Rio

Детска маска со апликација - Rio..

40ДЕН.

Детска маска со апликација - Spiderman

Детска маска со апликација - Spiderman

Детска маска со апликација - Spiderman..

40ДЕН.

Детска маска со апликација - Transformers

Детска маска со апликација - Transformers

Детска маска со апликација - Transformers..

40ДЕН.

Детска маска со апликација - Еднорог

Детска маска со апликација - Еднорог

Детска маска со апликација - Еднорог..

40ДЕН.

Детска маска со апликација - Мињони

Детска маска со апликација - Мињони

Детска маска со апликација - Мињони..

40ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 20 (2 страна/и)