Настинка

Препарати за настинка и грип - Аптека Еликсир Струмица

Сирупи, дражеи, спреј,  што го олеснуваат воспалението на грлото, носот и дишните патишта.

Производи од кои ја намалуваат болката Bronles, Fervex, Angal, Aqva Maris, Angisept, Anzibel, Altea , Herbion , IslaПодобри го барањето

ACC 600mg шумливи таблети за возрасни

ACC 600mg шумливи таблети за возрасни

ACC 600 mg шумливи таблети за возрасни, 10 шумливи таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочи..

260ДЕН.

ACC junior сируп

ACC junior сируп

ACC junior сируп 100ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и не..

230ДЕН.

Alpenkraft сируп со мед и етерични масла

Alpenkraft сируп со мед и етерични масла

Alpenkraft сируп со мед и етерични масла 250ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упа..

585ДЕН.

Altea сируп од бел слез

Altea сируп од бел слез

Altea сируп од бел слез 100ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризико..

90ДЕН.

Andol+C vitamin  шумливи таблети за возрасни

Andol+C vitamin шумливи таблети за возрасни

Andol+C vitamin шумливи таблети за возрасни, 10 шумливи таблети.Пред употребата на лекот внимателно ..

160ДЕН.

Angal Spray - Спреј за грло со вкус на ментол 30ml

Angal Spray - Спреј за грло со вкус на ментол 30ml

Angal Spray - Спреј за грло со вкус на ментол без шеќер.Пред употребата на лекот внимателно прочитај..

260ДЕН.

Angal пастили за грло

Angal пастили за грло

Angal пастили за грло,24 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За риз..

240ДЕН.

Angi Sept жалфија пастили за грло

Angi Sept жалфија пастили за грло

Angi Sept жалфија пастили за грло,24 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

175ДЕН.

Anzibel мед и лимон пастили за грло

Anzibel мед и лимон пастили за грло

Anzibel мед и лимон пастили за грло,30 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упа..

160ДЕН.

Anzibel пастили за грло

Anzibel пастили за грло

Anzibel пастили за грло,30 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За р..

160ДЕН.

Api Sirup 140ml

Api Sirup 140ml

Api Sirup 140mlДодаток на исхраната.Богат состав од мед, течен екстракт од прополис, екстракт од кор..

540ДЕН.

Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30ml

Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30ml

Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30mlНаменет за превентива и ублажување на симптомите на алергиски..

450ДЕН.

Aqua Maris baby капки за нос

Aqua Maris baby капки за нос

Aqua Maris baby капки за нос 10ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ри..

135ДЕН.

Aqua Maris baby спреј за нос

Aqua Maris baby спреј за нос

Aqua Maris baby спреј за нос 50ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ри..

270ДЕН.

Aqua Maris Strong - спреј за нос 30ml

Aqua Maris Strong - спреј за нос 30ml

Aqua Maris спреј за нос 30ml.Го одзатнува носот и го олеснуа дишењето.Се препорачува кај лица со оте..

230ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 117 (8 страна/и)