Грло

Препарати наменети за намалување на болка во грло.


CANABIGAL Pastili- Канабигал пастили х 10

CANABIGAL Pastili- Канабигал пастили х 10

CANABIGAL Pastili- Канабигал пастили х 10Пастилите содржат 10мг CBD (канабидиол екстрахиран од расте..

740ДЕН.

Obloga za GRLO - Облога за грло

Obloga za GRLO - Облога за грло

Obloga za GRLO - Облога за грло .Под дејство на телесната температура се развива мирис на мед и восо..

830ДЕН.

Angal Spray - Спреј за грло со вкус на ментол 30ml

Angal Spray - Спреј за грло со вкус на ментол 30ml

Angal Spray - Спреј за грло со вкус на ментол без шеќер.Пред употребата на лекот внимателно прочитај..

265ДЕН.

Angal пастили за грло

Angal пастили за грло

Angal пастили за грло,24 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За риз..

240ДЕН.

Angi Sept жалфија пастили за грло

Angi Sept жалфија пастили за грло

Angi Sept жалфија пастили за грло,24 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

175ДЕН.

Anzibel мед и лимон пастили за грло

Anzibel мед и лимон пастили за грло

Anzibel мед и лимон пастили за грло,30 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упа..

160ДЕН.

Anzibel пастили за грло

Anzibel пастили за грло

Anzibel пастили за грло,30 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За р..

160ДЕН.

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај,30 пастили без шеќер...

235ДЕН.

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla cassis пастили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај, 60 пастили без шеќер...

375ДЕН.

Isla JUNIOR пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla JUNIOR пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla JUNIOR пастили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај,20 пастили  за деца о..

300ДЕН.

Isla Medic acute пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla Medic acute пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla Medic acute пастили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај,20 пастили..

440ДЕН.

Isla Medic hydro пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla Medic hydro пастили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla Medic hydro пастили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај,20 пастили..

440ДЕН.

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај,30 пастили.Пред употребата н..

225ДЕН.

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстракт од исландски лишај

Isla moos паcтили за сува кашлица и грло со екстаркт од исландски лишај,60 пастили...

375ДЕН.

Lysobact COMPLETE спреј за грло

Lysobact COMPLETE спреј за грло

Lysobact COMPLETE спреј за грло 30ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За..

300ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 24 (2 страна/и)