Нос

Нос - препаратни кои ќе ви го олеснат дишењето.


Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30ml

Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30ml

Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30mlНаменет за превентива и ублажување на симптомите на алергиски..

450ДЕН.

Aqua Maris baby капки за нос

Aqua Maris baby капки за нос

Aqua Maris baby капки за нос 10ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ри..

135ДЕН.

Aqua Maris baby спреј за нос

Aqua Maris baby спреј за нос

Aqua Maris baby спреј за нос 50ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ри..

270ДЕН.

Aqua Maris Strong - спреј за нос 30ml

Aqua Maris Strong - спреј за нос 30ml

Aqua Maris спреј за нос 30ml.Го одзатнува носот и го олеснуа дишењето.Се препорачува кај лица со оте..

230ДЕН.

Aqua Maris сет за испирање нос

Aqua Maris сет за испирање нос

Aqua Maris сет за испирање нос, 30 кесички природна морска сол од Јадранот+сад за испирање на носот ..

970ДЕН.

Aqua Maris спреј за нос

Aqua Maris спреј за нос

Aqua Maris спреј за нос 30ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот..

220ДЕН.

BIO GAIA - Капки за деца 5 мл

BIO GAIA - Капки за деца 5 мл

BIO GAIA - Капки за деца 5 млПрироден пробиотик , лактобацил. Превенција и третман на грчеви констип..

650ДЕН.

BIO GAIA - Пробиотик за деца со вкус на јагода 10 таблети

BIO GAIA - Пробиотик за деца со вкус на јагода 10 таблети

BIO GAIA - Пробиотик за деца 10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството..

400ДЕН.

BIO GAIA - Пробиотик за деца со вкус на лимон 10 таблети

BIO GAIA - Пробиотик за деца со вкус на лимон 10 таблети

BIO GAIA - Пробиотик за деца 10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството..

355ДЕН.

ISOMAR - Виали раствор за очи за бебе 5 мл * цена за една виала

ISOMAR - Виали раствор за очи за бебе 5 мл * цена за една виала

ISOMAR - Виали раствор за очи за бебе * цена за една виалаВо кутија има 24 виали.Пред употребата на ..

12ДЕН.

Marisol Aloe Vera спреј за нос

Marisol Aloe Vera спреј за нос

Marisol Aloe Vera спреј за нос 50ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ..

275ДЕН.

Marisol ection спреј за нос 50ml

Marisol ection спреј за нос 50ml

Marisol ection - Спреј за нос .Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризик..

320ДЕН.

Marisol Fresh - Спреј за нос 50мл

Marisol Fresh - Спреј за нос 50мл

Marisol Fresh - Спреј за нос 50млПрироден назален деконгестив кој се употребува при:- Запушен нос;- ..

275ДЕН.

Marisol Hypertonica - Спреј за нос 50мл

Marisol Hypertonica - Спреј за нос 50мл

Marisol Hypertonica - Спреј за нос 50млПрироден назален деконгестив кој се употребува при:- Запушен ..

275ДЕН.

Marisol Imuno спреј за нос 50мл

Marisol Imuno спреј за нос 50мл

Marisol Imuno спреј за нос 50млИзотоничен раствор на морска сол со цинк сулфат.Ја навлажнува носната..

275ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 42 (3 страна/и)