Настинка и грип

Препарати наменети за ублажување настинка и грип кај деца и возрасни.Andol+C vitamin  шумливи таблети за возрасни

Andol+C vitamin шумливи таблети за возрасни

Andol+C vitamin шумливи таблети за возрасни, 10 шумливи таблети.Пред употребата на лекот внимателно ..

160ДЕН.

Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30ml

Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30ml

Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30mlНаменет за превентива и ублажување на симптомите на алергиски..

450ДЕН.

Aspirin+C vitamin шумливи таблети за возрасни

Aspirin+C vitamin шумливи таблети за возрасни

Aspirin+C vitamin шумливи таблети за возрасни, 10 шумливи таблети.Пред употребата на лекот внимателн..

225ДЕН.

Caffetin cold  таблети за возрасни

Caffetin cold таблети за возрасни

Caffetin cold таблети за возрасни,10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

120ДЕН.

Caffetin COLD max кесички за возрасни

Caffetin COLD max кесички за возрасни

Caffetin COLD max кесички за возрасни, 10 монодозни кесички .Пред употребата на лекот внимателно про..

20ДЕН.

Caffetin cold plus таблети за возрасни

Caffetin cold plus таблети за возрасни

Caffetin cold plus таблети за возрасни,10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го ..

130ДЕН.

Carvaxyl - Карваксил капсули х30

Carvaxyl - Карваксил капсули х30

Carvaxyl - Карваксил капсули х30Патентирана, Ореганол P73 формула која:- Ги олеснува тешкотиите кои ..

1,010ДЕН.

Daleron сируп за деца

Daleron сируп за деца

Daleron сируп за деца 100 ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот..

170ДЕН.

Defrinol сируп за деца

Defrinol сируп за деца

Defrinol сируп за деца 100 ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризико..

180ДЕН.

Defrinol таблети за возрасни

Defrinol таблети за возрасни

Defrinol  таблети за возрасни,20 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упат..

100ДЕН.

EFFERALGAN сируп за деца

EFFERALGAN сируп за деца

EFFERALGAN сируп за деца 90ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризико..

165ДЕН.

EFFERALGAN+C vitamin шумливи таблети за возрасни

EFFERALGAN+C vitamin шумливи таблети за возрасни

EFFERALGAN+C vitamin шумливи таблети  за возрасни, 10 шумливи таблети.Пред употребата на лекот ..

160ДЕН.

Fervex кесички за возрасни

Fervex кесички за возрасни

Fervex кесички за возрасни, 8 монодозни кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го уп..

30ДЕН.

Fervex кесички за возрасни без шеќер

Fervex кесички за возрасни без шеќер

Fervex кесички  за возрасни без шеќер, 8 монодозни кесички.Пред употребата на лекот внимателно ..

40ДЕН.

Fervex кесички за деца

Fervex кесички за деца

Fervex кесички за деца, 8 монодозни кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

30ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 37 (3 страна/и)