ПРОМОЦИИ

Flexitol Hand Balm SET - Балсам за раце (1+1) (56г.+56г.)

Flexitol Hand Balm SET - Балсам за раце (1+1) (56г.+56г.)

Flexitol Hand Balm SET - Балсам за раце (1+1) (56г.+56г.)Flexitol Hand Balm е средство за третман на..

435ДЕН.

Flexitol Heel Balm SET - Балсам за стапала (1+1) (56г+56г.)

Flexitol Heel Balm SET - Балсам за стапала (1+1) (56г+56г.)

Flexitol Heel Balm SET - Балсам за стапала (1+1) (56г+56г.)Flexitol Heel Balm е средство за третман ..

540ДЕН.

VICHY SET DERCOS Energising - Шампон против губење на косата  1+1 (200мл +200мл )

VICHY SET DERCOS Energising - Шампон против губење на косата 1+1 (200мл +200мл )

VICHY SET DERCOS Energising - Шампон против губење на косата  1+1 (200мл +200мл )Губењето на ко..

1,550ДЕН.

VICHY TRAITEMENT ANTI-TRANSPIRANT 48h- Roll-on - За регулирање на прекумерно потење (1+1) 50мл+50мл

VICHY TRAITEMENT ANTI-TRANSPIRANT 48h- Roll-on - За регулирање на прекумерно потење (1+1) 50мл+50мл

VICHY TRAITEMENT ANTI-TRANSPIRANT 48h- Roll-on - За регулирање на прекумерно потење (1+1) 50мл+50мл..

1,120ДЕН.

Маска KN95 - за еднократна употреба

Маска KN95 - за еднократна употреба

Трослојна маска за заштита, со слој на филтрација -Филтрирање на прашина и загадувачи во воздухот, Б..

75ДЕН.

Маска KN95 со вентил (валвула)

Маска KN95 со вентил (валвула)

Маска KN95 со вентил (валвула)..

110ДЕН.

ОЧИЛА за заштита од дигитални екрани

ОЧИЛА за заштита од дигитални екрани

ОЧИЛА за заштита од дигитални екрани -намалете ја штетната сина светлина од дигиталните екрани.Главе..

750ДЕН. 1,500ДЕН.

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчиња

Хируршка маска Трослојна - Кутија 50 парчињаТрослојна хируршка маска , метална лента за делот на нос..

350ДЕН.

BIOFREEZE Cold Therapy Pain Relief - СЕТ Спреј + Thera-Pearl Јака топло-ладно облога

BIOFREEZE Cold Therapy Pain Relief - СЕТ Спреј + Thera-Pearl Јака топло-ладно облога

 BIOFREEZE Cold Therapy Pain Relief со освежителен мирис на ментол се употребува за привремено ..

515ДЕН.

Elmex Sensitive -Паста за заби 75мл + Гратис четка

Elmex Sensitive -Паста за заби 75мл + Гратис четка

Пастата Elmex е дизајнирана да ја намали болката на чувствителните заби. Има ефикасна заштита која д..

240ДЕН.

LACALUT Activ  -Паста за заби 75мл + Гратис конец за заби

LACALUT Activ -Паста за заби 75мл + Гратис конец за заби

LACALUT Аktiv со својата единствена  формула на активни состојки,  забележително ја зацврс..

120ДЕН.

LACALUT Activ  -Паста за заби 75мл + Гратис Четка за заби

LACALUT Activ -Паста за заби 75мл + Гратис Четка за заби

LACALUT Аktiv со својата единствена  формула на активни состојки,  забележително ја зацврс..

125ДЕН.

LACALUT Activ  -Паста за заби 75мл + Гратис Четка за заби (црна четка)

LACALUT Activ -Паста за заби 75мл + Гратис Четка за заби (црна четка)

LACALUT Аktiv со својата единствена  формула на активни состојки,  забележително ја зацврс..

145ДЕН.

LACALUT Flora -Паста за заби 75мл + Четка за заби

LACALUT Flora -Паста за заби 75мл + Четка за заби

Проблемот со непријатниот здив во устата (халитоза) се јавува кај речиси 50% од луѓето. Чувството на..

130ДЕН.

LACALUT Kids 4-8 години -Паста за заби 50мл + Гратис плак тест

LACALUT Kids 4-8 години -Паста за заби 50мл + Гратис плак тест

Сигурна заштита за млечни и трајни заби, во периодот на смена. Специјалните зрнца за чистење на заби..

115ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 108 (8 страна/и)