WELEDA

Weleda производите се исклучиво од природни состојќи , наменети за секојдневна нега на детската кожа. Збогатени се со растителни масла од лековити растенија.

Во цветот од невен се наоѓаат есенции кои се нежни и хранливи со смирувачи и негувачки својства за новородената кожа.

Во цветот на бел слез состојките овозможуваат хидратација и совршена рамнотежа која не го нарушува баланстот на бебешката кожа.WELEDA - Масло за масажа на гради при лактација 50мл

WELEDA - Масло за масажа на гради при лактација 50мл

WELEDA - Масло за масажа на гради при лактација 50мл..

830ДЕН.

WELEDA - Сапун од невен 100г

WELEDA - Сапун од невен 100г

WELEDA - Сапун од невен 100г..

325ДЕН.

WELEDA 24h DEO Roll-on - Калинка

WELEDA 24h DEO Roll-on - Калинка

WELEDA 24h DEO Roll-on - Калинка..

605ДЕН.

WELEDA 24h DEO Roll-on - Цитрус

WELEDA 24h DEO Roll-on - Цитрус

WELEDA 24h DEO Roll-on - Цитрус..

605ДЕН.

WELEDA Baby - Крем за лице од бел слез 50мл

WELEDA Baby - Крем за лице од бел слез 50мл

WELEDA Baby - Крем за лице од бел слез..

650ДЕН.

WELEDA Baby - Крем од невен 75мл

WELEDA Baby - Крем од невен 75мл

WELEDA Baby - Крем од невен 75мл..

445ДЕН.

WELEDA Baby - Шампон за тело од бел слез 200мл

WELEDA Baby - Шампон за тело од бел слез 200мл

WELEDA Baby - Шампон за тело од бел слез 200мл..

1,015ДЕН.

WELEDA Baby Body Wash and Shampoo - Шампон и гел за туширање 200мл

WELEDA Baby Body Wash and Shampoo - Шампон и гел за туширање 200мл

WELEDA Baby Body Wash and Shampoo - Шампон и гел за туширање 200мл..

595ДЕН.

WELEDA Baby Face Cream  - Крем за лице од невен 50мл

WELEDA Baby Face Cream - Крем за лице од невен 50мл

WELEDA Baby Face Cream  - Крем за лице од невен 50мл..

520ДЕН.

WELEDA Baby Nappy Change Cream - Крем од невен за подрачјето на пелените 75мл

WELEDA Baby Nappy Change Cream - Крем од невен за подрачјето на пелените 75мл

WELEDA Baby Nappy Change Cream - Крем од невен за подрачјето на пелените 75мл..

420ДЕН.

WELEDA Baby Oil  - Невен бебе масажно масло за стомак 50мл

WELEDA Baby Oil - Невен бебе масажно масло за стомак 50мл

WELEDA Baby Oil  - Невен бебе масажно масло за стомак 50мл..

875ДЕН.

WELEDA Baby Oil  - Невен масло за бебе ( без мирис) 200мл

WELEDA Baby Oil - Невен масло за бебе ( без мирис) 200мл

WELEDA Baby Oil  - Невен масло за бебе ( без мирис) 200мл..

955ДЕН.

WELEDA Baby Oil  - Невен масло за бебе 200мл

WELEDA Baby Oil - Невен масло за бебе 200мл

WELEDA Baby Oil  - Невен масло за бебе 200мл..

940ДЕН.

WELEDA Baby Pflegemilch - Лосион за бебе од невен 200мл

WELEDA Baby Pflegemilch - Лосион за бебе од невен 200мл

WELEDA Baby Pflegemilch - Лосион за бебе од невен 200мл..

820ДЕН.

WELEDA Baby Weather Protection Balm - Заштитен балсам за лице од невен 30мл

WELEDA Baby Weather Protection Balm - Заштитен балсам за лице од невен 30мл

WELEDA Baby Weather Protection Balm - Заштитен балсам за лице од невен 30мл..

445ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 32 (3 страна/и)