Алергија

Алергија


Allergoforte таблети имунолошка поддршка

Allergoforte таблети имунолошка поддршка

Allergoforte таблети имунолошка поддршка,60 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте г..

990ДЕН.

Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30ml

Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30ml

Aqua Maris 4Allergy - спреј за нос 30mlНаменет за превентива и ублажување на симптомите на алергиски..

450ДЕН.

Aqua Maris Strong - спреј за нос 30ml

Aqua Maris Strong - спреј за нос 30ml

Aqua Maris спреј за нос 30ml.Го одзатнува носот и го олеснуа дишењето.Се препорачува кај лица со оте..

230ДЕН.

HEALTH AID Resolife x60 caps.

HEALTH AID Resolife x60 caps.

HEALTH AID Resolife x60 caps.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот..

1,545ДЕН.

Marisol Fresh - Спреј за нос 50мл

Marisol Fresh - Спреј за нос 50мл

Marisol Fresh - Спреј за нос 50млПрироден назален деконгестив кој се употребува при:- Запушен нос;- ..

275ДЕН.

Marisol Hypertonica - Спреј за нос 50мл

Marisol Hypertonica - Спреј за нос 50мл

Marisol Hypertonica - Спреј за нос 50млПрироден назален деконгестив кој се употребува при:- Запушен ..

275ДЕН.

Marisol Imuno спреј за нос 50мл

Marisol Imuno спреј за нос 50мл

Marisol Imuno спреј за нос 50млИзотоничен раствор на морска сол со цинк сулфат.Ја навлажнува носната..

275ДЕН.

Marisol Isothonic спреј за нос 50мл

Marisol Isothonic спреј за нос 50мл

Marisol Isothonic спреј за нос 50млНаменет е:- за секојдневна хигиена на носот- за лица со непроодни..

275ДЕН.

Marisol Strong Jet Hipertonica - спреј за нос 120мл

Marisol Strong Jet Hipertonica - спреј за нос 120мл

Marisol Strong Jet Hipertonica - спреј за нос 120млПрироден назален деконгестив наменет за отпушувањ..

320ДЕН.

Marissimo Extra Forte - Спреј за нос 125мл

Marissimo Extra Forte - Спреј за нос 125мл

Marissimo Extra Forte - Спреј за нос 125млХипертоничен раствор во облик на спреј, со алое вера и кам..

340ДЕН.

Marissimo Soft - Мини спреј за нос 50мл

Marissimo Soft - Мини спреј за нос 50мл

Marissimo Soft - Мини спреј за нос 50млИзотоничен раствор за нос во облик на спреј.Го намалува отоко..

285ДЕН.

NASALEZE ALLERGY BLOCKER спреј за нос

NASALEZE ALLERGY BLOCKER спреј за нос

NASALEZE ALLERGY BLOCKER спреј за нос .Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!..

595ДЕН.

Nazopas 0.25 капки за деца 10мл

Nazopas 0.25 капки за деца 10мл

Nazopas 0.25 капки за деца 10млГо намалува отокот на носната слузница и секрецијата од носот.Го олес..

145ДЕН.

Nazopas 0.5 капки за возрасни 10мл

Nazopas 0.5 капки за возрасни 10мл

Nazopas 0.5 капки за возрасни 10млГо намалува отокот на носната слузница и секрецијата од носот.Го о..

140ДЕН.

QUERCI - C Defence  -  Кверцетин Цинк и витамин Ц - 60 капсули

QUERCI - C Defence - Кверцетин Цинк и витамин Ц - 60 капсули

QUERCI - C Defence - Додаток на исхраната - 60 капсули , Quercetin , Zink , Vitamin C.Зајакнете го..

910ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 29 (2 страна/и)