Анемија

Анемија , слабокрвност е состојба при која не се создава доволно хемоглобин , телото не создава доволно црвени крвна зрнца.


Doppelherz Eisen C - Еисен 30 таблети

Doppelherz Eisen C - Еисен 30 таблети

Doppelherz Eisen C - Еисен 30 таблети.Додаток во исхраната . 1 таблета - Железо 14мл , Витамин Ц 100..

445ДЕН.

Doppelherz Eisen Vital - Еисен сируп тоник 500мл

Doppelherz Eisen Vital - Еисен сируп тоник 500мл

Doppelherz Eisen Vital - Еисен сируп тоник 500мл.Додаток во исхраната . 1 таблета - Железо 14мл , Ви..

1,020ДЕН.

Doppelherz Gelenk 1200 - Геленк 1200 30 таблети

Doppelherz Gelenk 1200 - Геленк 1200 30 таблети

Doppelherz Gelenk 1200 - Геленк 1200 30 таблети...

740ДЕН.

Doppelherz optimal eyes omega - Оптимал за очи 30 капсули

Doppelherz optimal eyes omega - Оптимал за очи 30 капсули

Doppelherz optimal eyes omega - Оптимал за очи 30 капсули...

795ДЕН.

Feroglobin B12 капсули за возрасни

Feroglobin B12 капсули за возрасни

Feroglobin B12 капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упат..

675ДЕН.

Feroglobin Liquid - Фероглобин сируп 200мл

Feroglobin Liquid - Фероглобин сируп 200мл

Feroglobin Liquid - Фероглобин сируп 200мл Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

840ДЕН.

FEROHEL OTOPINA - Ферохел раствор 180мл

FEROHEL OTOPINA - Ферохел раствор 180мл

FEROHEL OTOPINA - Ферохел раствор 180мл Течен додаток на исхраната со железо . Придонесува за нормал..

435ДЕН.

Ferrolin C кесички за возрасни

Ferrolin C кесички за возрасни

Ferrolin C кесички  за возрасни,24 монодозни кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочит..

19ДЕН.

Ferrotone Apple  - Феротон 14 кесички 25мл

Ferrotone Apple - Феротон 14 кесички 25мл

Ferrotone Apple - Феротон кесички       *Цена за една кесичкаВода од п..

46ДЕН.

Fersan Forte таблети за возрасни

Fersan Forte таблети за возрасни

Fersan Forte таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

360ДЕН.

FLORADIKS - Флорадикс 84 таблети со железо, витамини и билни екстракти

FLORADIKS - Флорадикс 84 таблети со железо, витамини и билни екстракти

FLORADIKS - 84 таблети со железо,витамини и билни екстракти Содржат органско железо, витамини Б1, Б2..

730ДЕН.

FLORADIKS TONIK - Флорадикс тоник со железо,витамини и билни екстракти 250мл

FLORADIKS TONIK - Флорадикс тоник со железо,витамини и билни екстракти 250мл

FLORADIKS TONIK - Флорадикс тоник со железо,витамини и билни екстракти 250мл..

675ДЕН.

Folivit Fero капсули за возрасни

Folivit Fero капсули за возрасни

Folivit Fero капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

395ДЕН.

HAEMOVIT Plus - Хемовит плус 30 капсули

HAEMOVIT Plus - Хемовит плус 30 капсули

HAEMOVIT Plus - Хемовит плус 30 капсулиТечен додаток на исхраната со железо . Придонесува за нормалн..

970ДЕН.

IRON FOLIQ - Ирон фолик 30 капсули

IRON FOLIQ - Ирон фолик 30 капсули

IRON FOLIQ - Ирон фолик 30 капсулиПосебна медицинска намена за диететско регулирање при состојби на ..

1,200ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 39 (3 страна/и)