Дигестивен тракт и пробиотици

Doc Mastic - Додаток во исхраната 60 таблети

Doc Mastic - Додаток во исхраната 60 таблети

Doc Mastic - Додаток во исхраната 60 таблетиDoc Mastic природен пристап во третман на Helicobacter p..

750ДЕН.

Lokomotiv  Sirup - детски витамински сируп 130мл

Lokomotiv Sirup - детски витамински сируп 130мл

Lokomotiv  Sirup - детски витамински сируп 130млДетски витамински сируп на база на ѓумбир , за ..

500ДЕН.

Alvogen O.R.S. шумливи таблети со вкус на лимон

Alvogen O.R.S. шумливи таблети со вкус на лимон

Alvogen O.R.S. шумливи таблети со вкус на лимон,12 шумливи таблети.Пред употребата на лекот внимател..

280ДЕН.

Betavitevit B таблети пивски квасец со додатокк на Б-комплекс

Betavitevit B таблети пивски квасец со додатокк на Б-комплекс

Betavitevit B таблети пивски квасец со додатокк на Б-комплекс,40 таблети.Пред употребата на лекот вн..

160ДЕН.

Carbomed 150mg таблети

Carbomed 150mg таблети

Carbomed 150mg таблети,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ри..

210ДЕН.

DIASTOP Direct- ДИАСТОП Директ кесички *цената е за една кесичка

DIASTOP Direct- ДИАСТОП Директ кесички *цената е за една кесичка

DIASTOP Direct- ДИАСТОП Директ кесички *цената е за една кесичкаПред употребата на лекот внимателно ..

30ДЕН.

DIASTOP probio- ДИАСТОП пробио 10 капсули

DIASTOP probio- ДИАСТОП пробио 10 капсули

DIASTOP probio- ДИАСТОП пробио 10 капсули Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатство..

190ДЕН.

Duobiotic капсули

Duobiotic капсули

Duobiotic капсули,10 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот..

200ДЕН.

Espumisan - капсули за возрасни 25 меки  капсули

Espumisan - капсули за возрасни 25 меки капсули

Espumisan капсули за возрасни,25 меки  капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте г..

225ДЕН.

Espumisan - капсули за возрасни 50 меки  капсули

Espumisan - капсули за возрасни 50 меки капсули

Espumisan капсули за возрасни,50 меки  капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте г..

410ДЕН.

Espumisan L перорална емулзија за деца

Espumisan L перорална емулзија за деца

Espumisan L перорална емулзија за деца 30ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

360ДЕН.

Linex forte капсули

Linex forte капсули

Linex forte капсули,16 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризик..

285ДЕН.

Linex junior кесички за деца

Linex junior кесички за деца

Linex junior за деца, 10 монодзони кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатств..

36ДЕН.

Linex капки за деца

Linex капки за деца

Linex капки за деца 8ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и не..

360ДЕН.

Linex капсули

Linex капсули

Linex капсули,16 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и н..

235ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 37 (3 страна/и)