Дијабетес

Дијабетес - хипергликемија, регулација на шеќер во крвта,инсулин.


KANOIL GOLDEN NUT 25 CBD KANOIL 12 - СЕТ КАНОИЛ 1+1

KANOIL GOLDEN NUT 25 CBD KANOIL 12 - СЕТ КАНОИЛ 1+1

KANOIL GOLDEN NUT 25 CBDKANOIL 12 - СЕТ КАНОИЛ 1+1KANOIL Gold Nut 25% CBD КАНОИЛ gold nut е маслен р..

2,740ДЕН.

Regulex - Регулекс 30 капсули

Regulex - Регулекс 30 капсули

Regulex - Регулекс 30 капсулиПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За р..

530ДЕН.

Cimet protect таблети за возрасни

Cimet protect таблети за возрасни

Cimet protect таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

230ДЕН.

DIABEKAN - Диабекан 30 таблети

DIABEKAN - Диабекан 30 таблети

DIABEKAN - Диабекан 30 таблетиПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ..

410ДЕН.

DIAVRON таблети за дијабет

DIAVRON таблети за дијабет

DIAVRON таблети за дијабетПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризи..

600ДЕН.

LipineRve 300mg

LipineRve 300mg

LipineRve 300mg..

650ДЕН.

R-LIPOINN - Липоин антиоксиданс 30 капсули

R-LIPOINN - Липоин антиоксиданс 30 капсули

R-LIPOINN - Липоин антиоксиданс 30 капсулиВо борба со симптомите на дијабетична полиневропатија..

580ДЕН.

ЕКСТРАКТ ОД ДИВИ БОРОВИНКИ (BILBERRY EXTRACT) 60 капсули

ЕКСТРАКТ ОД ДИВИ БОРОВИНКИ (BILBERRY EXTRACT) 60 капсули

ЕКСТРАКТ ОД ДИВИ БОРОВИНКИ (BILBERRY EXTRACT) 60 капсулиПомага во одржување на здрав клеточен метабо..

730ДЕН.

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)