Имунитет

Имунитетски производи - Имунитет - Аптека Еликсир Струмица

Нашиот имунитетски систем е важен за нашиот опстанок.

Имунолошкиот систем функционира нормално кога ги препознава разновидните патогени, изумрените и мутирани клетки и ги отстранува ,а ги разликува и препознава сопствените здрави ткива и клетки.
Ги детектира протеините во нашето тело кои се наоѓаат на површината на сите клетки.

Имунолошкиот систем кај секој човек е различен, се зајакнува со возраста, затоа што со текот на времето организмот повеќе пати е изложен на разни антигени,при што се создаваат антитела и штом еднаш е создадено некое антитело,копија од него останува во организмот, така што при повторна средба со истиот антиген , организмот е во состојба побрзо да реагира.


A-LIXIR 400 PROTECT- Аликсир 400 протект 7 шишиња по 30мл

A-LIXIR 400 PROTECT- Аликсир 400 протект 7 шишиња по 30мл

A-LIXIR 400 PROTECT- Аликсир 400 протект 7 шишиња по 30млПред употребата на лекот внимателно прочита..

1,890ДЕН.

Acerola 180mg ПОДАРОК 1+1

Acerola 180mg ПОДАРОК 1+1

Acerola 180 mg таблети  за деца,30 таблети за џвакање со вкус на портокал.Acerola е со природен..

320ДЕН. 640ДЕН.

Acerola 40mg ПОДАРОК 1+1

Acerola 40mg ПОДАРОК 1+1

Acerola 40 mg таблети за деца,30 таблети за џвакање со вкус на јагода.Acerola е со природен Ц витами..

300ДЕН. 560ДЕН.

Acerola 500mg ПОДАРОК 1+1

Acerola 500mg ПОДАРОК 1+1

Acerola 500 mg за возрасни,30 таблети за џвакање со вкус на шумско овошје.Acerola е со природен Ц ви..

370ДЕН. 720ДЕН.

Amos Vital Vitamin C 1000mg - Витамин Ц 1000мг 1+1 ПОДАРОК

Amos Vital Vitamin C 1000mg - Витамин Ц 1000мг 1+1 ПОДАРОК

Amos Vital Vitamin C 1000mg - Витамин Ц 1000мг..

300ДЕН.

BIMUNAL Imuno 1+1 - Бимунал капсули за возрасни 30 капсули

BIMUNAL Imuno 1+1 - Бимунал капсули за возрасни 30 капсули

BIMUNAL Imuno 1+1 - Бимунал капсули за возрасни 30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочи..

380ДЕН.

Centrum Junior - Витамини за деца

Centrum Junior - Витамини за деца

Centrum Junior - Витамини за деца..

690ДЕН.

Cevital forte Direct - Цевитал форте директ кеси со цинк

Cevital forte Direct - Цевитал форте директ кеси со цинк

Cevital forte Direct - Цевитал форте директ кеси со цинк * Цена за една кесичка..

10ДЕН.

Doppelherz A-Z Complete - Допелхерц актив витамини 40 таблети

Doppelherz A-Z Complete - Допелхерц актив витамини 40 таблети

Doppelherz A-Z Complete - Допелхерц актив витамини 40 таблети.Додаток во исхраната ...

460ДЕН.

Doppelherz Activ Cranberry Kurbus 800- Допелхерц актив брусница 30 таблети

Doppelherz Activ Cranberry Kurbus 800- Допелхерц актив брусница 30 таблети

Doppelherz Activ Cranberry Kurbus 800- Допелхерц актив брусница 30 таблети.Додаток во исхраната ...

575ДЕН.

Doppelherz Eisen C - Еисен 30 таблети

Doppelherz Eisen C - Еисен 30 таблети

Doppelherz Eisen C - Еисен 30 таблети.Додаток во исхраната . 1 таблета - Железо 14мл , Витамин Ц 100..

445ДЕН.

Doppelherz Eisen Vital - Еисен сируп тоник 500мл

Doppelherz Eisen Vital - Еисен сируп тоник 500мл

Doppelherz Eisen Vital - Еисен сируп тоник 500мл.Додаток во исхраната . 1 таблета - Железо 14мл , Ви..

1,020ДЕН.

Doppelherz Gelenk 1200 - Геленк 1200 30 таблети

Doppelherz Gelenk 1200 - Геленк 1200 30 таблети

Doppelherz Gelenk 1200 - Геленк 1200 30 таблети...

740ДЕН.

Doppelherz KINDER мултивитамински сируп со L-Lysine

Doppelherz KINDER мултивитамински сируп со L-Lysine

KINDER мултивитамински сируп со L-Lysine 150ml...

740ДЕН.

Doppelherz optimal eyes omega - Оптимал за очи 30 капсули

Doppelherz optimal eyes omega - Оптимал за очи 30 капсули

Doppelherz optimal eyes omega - Оптимал за очи 30 капсули...

795ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 212 (15 страна/и)