Витамини за трудници и доилки

Витамини и нега за трудници и доилки.


LACTIL - Додаток на исхраната - 56 капсули

LACTIL - Додаток на исхраната - 56 капсули

Lactil - Додаток на исхраната - 56 капсулиLactil® е додаток во исхраната кој содржи суви екстракти о..

870ДЕН.

PreMama duo 1+1 - Таблети и капсули за трудници 60+60

PreMama duo 1+1 - Таблети и капсули за трудници 60+60

PreMama duo 1+1 - Таблети и капсули за трудници 60+60Придонесува за намалување на ризикот од дефекти..

880ДЕН.

LACTASEN - Додаток на исхраната - 45 капсули

LACTASEN - Додаток на исхраната - 45 капсули

LACTASEN  е вреден додаток на храна за промовирање на природни физиолошки процеси кои промовира..

750ДЕН.

MIOCYSTINN Fertile - Миоцистин 20 кесички

MIOCYSTINN Fertile - Миоцистин 20 кесички

MIOCYSTINN Fertile Миоцистин 20 кесички . Природно решение за лекување на полицистични јајници.Регул..

700ДЕН.

MIOCYSTINN Fertile - Миоцистин 20 кесички

MIOCYSTINN Fertile - Миоцистин 20 кесички

MIOCYSTINN Fertile Миоцистин 20 кесички . Природно решение за лекување на полицистични јајници.Регул..

700ДЕН.

PreMama duo - Таблети и капсули за трудници 30+30

PreMama duo - Таблети и капсули за трудници 30+30

PreMama duo - Таблети и капсули за трудници 30+30Придонесува за намалување на ризикот од дефекти на ..

820ДЕН.

Femibion 1 таблети за трудници

Femibion 1 таблети за трудници

Femibion 1 таблети за трудници,30 мултивитамински таблети.Таблетите се наменети од моментот на плани..

685ДЕН.

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 150 г

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 150 г

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 150 гЧајот е наменет за жени што дојат за да им помогне да се..

185ДЕН.

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 20 филтер кеси

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 20 филтер кеси

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 20 филтер кеси.Чајот е наменет за жени што дојат за да им пом..

90ДЕН.

HIPP Mama Organic Nursing Tea - Органски чај за доилки 20 филтер кесички

HIPP Mama Organic Nursing Tea - Органски чај за доилки 20 филтер кесички

HiPP Органски чај за доилки во филтер кесички.Содржи мешавина од билки, од строго контролирано орган..

145ДЕН.

HIPP Mama Organic Nursing Tea - Органски чај за доилки 200г.

HIPP Mama Organic Nursing Tea - Органски чај за доилки 200г.

HIPP Mama Organic Nursing Tea - Органски чај за доилки 200г.Содржи мешавина од билки, од строго конт..

355ДЕН.

Pregnacare before conception 30 tableti

Pregnacare before conception 30 tableti

Pregnacare before conception 30 tabletiПред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!..

1,025ДЕН.

Pregnacare plus Omega-3 28 таблети+28 капсули за трудници и доилки

Pregnacare plus Omega-3 28 таблети+28 капсули за трудници и доилки

Pregnacare plus Omega-3 28 таблети+28 капсули за трудници и доилки,28 мултивитамински таблети+28 Оme..

1,025ДЕН.

PregnaMama 30 капсули и 30 таблети

PregnaMama 30 капсули и 30 таблети

PregnaMama 30 капсули и 30 таблети .Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За..

690ДЕН.

Pregnazon complete таблети за трудници и доилки

Pregnazon complete таблети за трудници и доилки

Pregnazon complete таблети за трудници и доилки,60 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочи..

1,120ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 18 (2 страна/и)