Анемија

Feroglobin B12 капсули за возрасни

Feroglobin B12 капсули за возрасни

Feroglobin B12 капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упат..

610ДЕН.

Ferrolin C кесички за возрасни

Ferrolin C кесички за возрасни

Ferrolin C кесички  за возрасни,24 монодозни кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочит..

16ДЕН.

Fersan Forte таблети за возрасни

Fersan Forte таблети за возрасни

Fersan Forte таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

375ДЕН.

Floradix тоник со железо,витамини и билни екстракти

Floradix тоник со железо,витамини и билни екстракти

Floradix тоник со железо,витамини и билни екстракти 250ml.Пред употребата на лекот внимателно прочит..

665ДЕН.

Folivit Fero капсули за возрасни

Folivit Fero капсули за возрасни

Folivit Fero капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

340ДЕН.

Haemovit Plus капсули за возрасни

Haemovit Plus капсули за возрасни

Haemovit Plus капсули  за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го..

790ДЕН.

Lievit B12 капсули за возрасни

Lievit B12 капсули за возрасни

Lievit B12 капсули за возрасни,60 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатство..

665ДЕН.

Sideral  капсули за возрасни

Sideral капсули за возрасни

Sideral капсули  за возрасни,20 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

795ДЕН.

Sideral Folic кесички за возрасни

Sideral Folic кесички за возрасни

Sideral Folic кесички за возрасни,20 кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

900ДЕН.

Sideral Forte капсули за возрасни

Sideral Forte капсули за возрасни

Sideral Forte капсули за возрасни,20 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

995ДЕН.

Sideral Gocce 30ml шише+кесичка од 1,9g

Sideral Gocce 30ml шише+кесичка од 1,9g

Sideral Gocce 30ml шише+кесичка од 1,9g.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството..

695ДЕН.

Vitamin B12 спреј

Vitamin B12 спреј

Vitamin B12 спреј 20ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и нес..

998ДЕН.

Vitamin B12 таблети за возрасни

Vitamin B12 таблети за возрасни

Vitamin B12 таблети  за возрасни,60 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го у..

680ДЕН.

Прикажани од 1 до 13 од вкупно 13 (1 страна/и)