Чаеви и билни препарати

PRIMED 2  додаток во исхраната

PRIMED 2 додаток во исхраната

PRIMED 2 додаток во исхраната 250г Препаратот  е  произведен  на база од кристално чи..

1,050ДЕН.

PRIMED 5 FEROMED  додаток во исхраната

PRIMED 5 FEROMED додаток во исхраната

PRIMED 5 FEROMED  додаток во исхраната 250г Ги отстранува симптомите на анемија и гихта, како и..

890ДЕН.

PRIMED 13 додаток во исхраната

PRIMED 13 додаток во исхраната

PRIMED 13 додаток во исхранатаPRIMED 13  е природен диететски производ. Неговиот состав овозмож..

1,200ДЕН.

HEMOREKS маст против хемороиди

HEMOREKS маст против хемороиди

HEMOREKS маст против хемороиди 50ml Природен производ на база на висококвалитетни растителни масла.С..

820ДЕН.

ALOE VERA GEL со Ресвератрол (1000ml)

ALOE VERA GEL со Ресвератрол (1000ml)

ALOE VERA GEL со Ресвератрол (1000ml)Гелот од Алое Вера е природен додаток на исхраната кој содржи 9..

840ДЕН.

СУПЕР АНТИОКСИДАНТ со црно гоџи 200гр.

СУПЕР АНТИОКСИДАНТ со црно гоџи 200гр.

СУПЕР АНТИОКСИДАНТ со црно гоџи 200гр.Супер Антиоксидант е додаток на исхраната со црна гоџи бобинка..

1,200ДЕН.

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 150 г

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 150 г

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 150 гЧајот е наменет за жени што дојат за да им помогне да се..

185ДЕН.

REISHI IMUNO PROTECT

REISHI IMUNO PROTECT

REISHI IMUNO PROTECT 330гИМУНО ПРОТЕКТ е 100% природен додаток на исхраната со екстракт од медицинск..

1,200ДЕН.

GASTRO COMPLEKS 250ml

GASTRO COMPLEKS 250ml

GASTRO COMPLEKS 250mlГАСТРО КОМПЛЕКС е 100% природен додаток на исхраната, единствен производ на паз..

890ДЕН.

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 20 филтер кеси

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 20 филтер кеси

Good Nature Лакта Микс - Чај за доилки 20 филтер кеси.Чајот е наменет за жени што дојат за да им пом..

80ДЕН.

HIPP Mama Organic Nursing Tea - Органски чај за доилки 20 филтер кесички

HIPP Mama Organic Nursing Tea - Органски чај за доилки 20 филтер кесички

HiPP Органски чај за доилки во филтер кесички.Содржи мешавина од билки, од строго контролирано орган..

145ДЕН.

SLIM COMPLEKS 250ml

SLIM COMPLEKS 250ml

SLIM COMPLEKS 250mlСЛИМ КОМПЛЕКС од Натура Терапи е 100% природен додаток на исхраната наменет за на..

1,400ДЕН.

HIPP Mama Organic Nursing Tea - Органски чај за доилки 200г.

HIPP Mama Organic Nursing Tea - Органски чај за доилки 200г.

HIPP Mama Organic Nursing Tea - Органски чај за доилки 200г.Содржи мешавина од билки, од строго конт..

340ДЕН.

КАФЕ РЕИШИ 20 кесички

КАФЕ РЕИШИ 20 кесички

КАФЕ РЕИШИ 20 кесичкиКафе со Реиши е уникатен производ создаден како комбинација на инстант црно каф..

590ДЕН.

КОМБУХА ЕКСТРАКТ 250ml

КОМБУХА ЕКСТРАКТ 250ml

КОМБУХА ЕКСТРАКТ 250mlРедовниот внес на Екстрактот од комбуха:Ја подобрува работата на црниот дроб, ..

670ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 17 (2 страна/и)